Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 5–0

Εντυπωσιακός στο β’ ημίχρονο ο Νικολακάκης, ξεπέρασε το εμπόδιο του νεανικού και μαχητικού Πρωτέα, τελικά με άνετη επικράτηση 5-0.
Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν καλά τις θέσεις τους στο α’ μέρος αλλά ο Παπιδάκης στο 45’ με κεφαλιά τους χάλασε την ψυχολογία, πετυχαίνοντας το 1-0. Στο 39’ ο Παπιδάκης είχε και δοκάρι.
Στο β’ 45λεπτο ο Νικολακάκης πήρε πρωτοβουλίες και πίεσε ασφυκτικά με τον νεοεισελθόντα Μουκάνη, ο οποίος «άνοιξε» την άμυνα του Πρωτέα και στο 59’ κέρδισε πέναλτυ, που εκτέλεσε εύστοχα ο Εγιουρούμ και σημείωσε το 2-0.
Οι φιλοξενούμενοι μετά το γκολ αυτό κατέρρευσαν και οι γηπεδούχοι επικράτησαν κατά κράτος. Το 3-0 πέτυχε ο Νίκας με κεφαλιά στο 64', το 4-0 ο Μπουγατσιάς με πλασέ στο 69' και το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Μητσέας με νέο πλασέ στο 88'.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Β. Τζαφόλιας, Δ. Τζαφόλιας.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Μανδραφλής): Κολλιάκης, Πανίδης, Νίκας, Ν. Παπαδόπουλος, Δημάκης, Καλλέρης (73' Μητσέας), Νταγιάντας (54' Μουκάνης), Παπιδάκης, Δαμιανίδης (67' Μπουγατσιάς), Πιτσούνης, Εγιουρούμ.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Μακροδημήτρης): Παπαβασιλείου, Χύκα, Λιούμης, Κούλιμπης (68’ Τσιγαρίδας), Διακορώνας (50’ Θάνος), Κατσούλας, Μιχαήλ, Ανδρεάδης, Λέκα (74’ Μπουκουβάλας), Μαραγκός, Μακρυπίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money