Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΑ ΨΑΧΝΑ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ



Ο Κεραυνός Κερατέας δίνει σήμερα Κυριακή 6/9, ώρα 6 μ.μ., τον τελευταίο αγώνα προετοιμασίας του (θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη και κοινή προπόνηση με τον Σαρωνικό στην Ανάβυσσο), με τον Ηρακλή Ψαχνών στο δημοτικό στάδιο Ψαχνών Ευβοίας.
* Στο μεταξύ, συνεχίζονται τα έργα συντήρησης και βελτίωσης των εγκαταστάσεων και του χλοοτάπητα στο στάδιο Κερατέας, με αποτέλεσμα η προετοιμασία του Κεραυνού να γίνεται κυρίως στο γήπεδο Κουβαρά. Εκεί, δηλαδή στον Κουβαρά, θα διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότητα και η πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κεραυνού – Νικηφόρου, την Κυριακή 13/9.  

Οφειλόμενη απάντηση σε δύσπιστους…
Η διοίκηση (και ιδιαίτερα ο πρόεδρος) του Κεραυνού Κερατέας, φαίνεται ότι έχει απωθημένα με την ιστοσελίδα μας, κι επιδιώκει σε κάθε αναφορά μας στον συμπαθή σύλλογο να βρει κάτι που δεν της αρέσει, ώστε να διαμαρτυρηθεί…
Επειδή, όμως, εμείς δεν λέμε ούτε γράφουμε ψεύτικες ειδήσεις, οφείλουμε να ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας για τα πραγματικά γεγονότα, όπως αυτά μας τα λένε οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές… Δεν φανταζόμαστε όσα γράφουμε, ούτε δημιουργούμε εντυπώσεις με κατασκευασμένα δημοσιεύματα (δηλαδή με πληροφορίες που δεν έχουν υπόσταση), όπως πολλοί άλλοι κάνουν!
Όταν γράψαμε, λοιπόν, ότι ο Θανάσης Πετούρης είχε ενδοιασμούς για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας του Κεραυνού, επειδή υπήρχαν ανεκπλήρωτες οικονομικές οφειλές προς αυτόν, δεν ήταν κάτι που το «βγάλαμε από την κοιλιά μας»! Επρόκειτο περί δηλώσεως του ίδιου του κ. Πετούρη, σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, όταν ακόμη βρισκόταν σε διακοπές στην Μυτιλήνη.
Εάν η διοίκηση του Κεραυνού έχει ανταποκριθεί κανονικά στις υποχρεώσεις της προς τον προπονητή, δεν μας είναι γνωστό… Άλλωστε, δεν μας πέφτει λόγος στον τρόπο που διοικεί κάθε διοίκηση τον κάθε σύλλογο. Εμείς συνεχίζουμε να δημοσιεύουμε τις εκάστοτε δηλώσεις των πρωταγωνιστών…
Πριν από 2 ημέρες, λοιπόν, ο Θανάσης Πετούρης μας τηλεφώνησε για να μας δηλώσει ότι «δεν έχει οικονομικές εκκρεμότητες με την διοίκηση του Κεραυνού». Το μεταφέρουμε όπως μας το είπε, ώστε οι αναγνώστες να εξάγουν τα συμπεράσματά τους. Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε, είναι τι ενόχλησε την διοίκηση του Κεραυνού; Αφού είναι γνωστό σε όλον τον φίλαθλο κόσμο, ότι οι εποχές είναι πολύ δύσκολες και διάφορες οφειλές σωματείων προς διάφορους συνεργαζόμενους, υπάρχουν σε ημερήσια διάταξη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money