Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΡΩΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ



Το πρώτο ντέρμπυ της νέας περιόδου διεξάγεται σήμερα Σάββατο (ώρα 5 μ.μ.) στο Λαύριο (γήπεδο «Γιώργος Ραφιάς»), με αντιπάλους τον γηπεδούχο Ολυμπιακό και την περυσινή νταμπλούχο Θύελλα Ραφήνας. Οι ομάδες δεν είναι ακόμη έτοιμες για τόσο δύσκολες αναμετρήσεις αλλά περιμένουμε να παρακολουθήσουμε ένα δυνατό ματς, με διάθεση κι από τις δύο πλευρές να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Λαυρίου και παλιά δόξα της ομάδας Δημήτρης Τσιαούσης, δήλωσε σχετικά με το παιχνίδι αυτό: «Αρχίζουμε το πρωτάθλημα μ’ ένα ντέρμπυ, απέναντι σε μια ομάδα που πρωταγωνίστησε πέρυσι, κι έχασε την άνοδο στην Γ’ εθνική, στα μπαράζ. Εμείς έχουμε προετοιμασθεί γι’ αυτό το ματς, κι ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος. Εύχομαι υγεία και καλή αρχή σε όλους».
Από την πλευρά του, ο προπονητής της Θύελλας Πέτρος Τσιγκούλης, που διαθέτει πλέον μια διαφορετική ομάδα από εκείνη της περασμένης περιόδου, τόνισε στις δηλώσεις του: «Πάντα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος περιμένουμε με αγωνία να δούμε τι θα βγάλει η προετοιμασία. Υπάρχουν απουσίες για το παιχνίδι αυτό αλλά ως νταμπλούχοι της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, γνωρίζουμε πώς να καλύπτουμε τα κενά μας. Διαθέτουμε ρόστερ με τέτοιες δυνατότητες. Είναι γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε μια δυνατή ομάδα, που θέλει κι αυτή εφέτος να πρωταγωνιστήσει. Πρόκειται για ένα ντέρμπυ, κι εύχομαι να διεξαχθεί ένας ωραίος αγώνας για να χαρεί ο κόσμος αλλά και οι αντίπαλοι παίκτες».
* Αγωνιστικά και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα για την συγκρότηση της πιο δυνατής και παραγωγικής 11άδας, αλλά οι προπονητές διαθέτουν λύσεις σε κάθε περίπτωση. Δεν θα αγωνισθεί ο στρατευθείς Αθανασόπουλος της Θύελλας ενώ είναι τιμωρημένος (από περυσινή αποβολή) ο Κορώνης.
  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money