Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ Α’ ΦΑΣΗΣ







ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 1–1
Δίκαιη ισοπαλία, με ένα ημίχρονο υπεροχής από κάθε πλευρά. Ο Παμπαιανικός προηγήθηκε (0-1) στο α’ μέρος, όταν διατήρησε τον έλεγχο, με γκολ του Λόκου (κοντινό πλασέ μετά από πάσα του Σέλβια) στο 28’. Νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν κι άλλη ευκαιρία ενώ είχαν σαφή κατοχή της μπάλλας.
Η Ατλαντίς ισοφάρισε (1-1) στο 42’ με κοντινό πλασέ του Δριλάκη (προηγήθηκε γέμισμα του Καγιά και σουτ του Χρυσάφη, που απέκρουσε ο τερματοφύλακας Χοτζάι). Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πάρουν την νίκη αλλά ενώ είχαν ευκαιρίες, δεν είχαν καλά τελειώματα. Όμως, στο 75’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Καρποντίνης και η Ατλαντίς έμεινε με 10 παίκτες.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Τσούνης, Παππάς, Πάσσαρης, Καγιάς, Κολοτούρος, Καρποντίνης, Πανόπουλος, Στασινόπουλος (60’ Μπερέτης), Φώσκολος (70’ Τσαδήμας), Χρυσάφης, Δριλάκης (77’ Μπενέκος).
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Χοτζάι, Μπρέγιαννης, Λαλαούνης, Χατζής, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας, Σέλβια (68’ λ.τρ. Κτίστης), Παρθένης (60’ λ.τρ. Κατσίμπρας), Λόκου (82’ Κοτσώνης), Τσιγάρας, Δημήτρουλας.

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 2–1
Ο Αφιδναϊκός επικράτησε στο τέλος, με τέρματα των Μ. Γκιόλλα και Γάγγα. Τα Καλύβια είχαν προηγηθεί (0-1) στο 55’ με γκολ του Αντ. Οικονομίδη.
Ο Αφιδναϊκός χρησιμοποίησε 7 παίκτες κάτω των 20 ετών.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Μορφονιός, Κλισί, Κ. Γκιόλλα (68’ Σκέλλας), Δήμας, Κουτσούκος (49’ Νυχάς), Ζουβερέλλης, Γάγγας, Άλι, Μ. Γκιόλλα, Μίχας (61’ Σταματέλος), Καμηλάκης.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Κόλλιας, Λ. Καραγιάννης, Γιάν. Δέδες (46’ Καρελιώτης), Τ. Τσομπανάκης, Μίκο, Χασουράκης, Σ. Χριστόπουλος, Μασουράκης, Αντ. Οικονομίδης, Γκίνης, Αλεξίου (69’ Μάτι).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ – ΣΤΑΜΑΤΑ 1–9
Η Σταμάτα ξεπέρασε εύκολα την αντίσταση του εντελώς ανέτοιμου (αν και γηπεδούχου) Αστέρα Γλυκών Νερών. Μόνο για 20’ λεπτά άντεξε ο Αστέρας, που πρόλαβε να προηγηθεί (1-0) στο 18’ με πλασέ του Μπαρτζώκα! Η Σταμάτα, που διαθέτει πολύ αξιόλογο συγκρότημα, ισοφάρισε (1-1) πολύ γρήγορα (στο 20’ με τον Γκίνη) και προηγήθηκε 2-1 στο 24’ με τον Τορλαχίδη. Στο β’ μέρος ο Αστέρας δεν είχε δυνάμεις ν’ ακολουθήσει και το σκορ πήρε …διαστάσεις. Σκόρερς της Σταμάτας ήταν οι Γκίνης 3, Τορλαχίδης 2, Μπόρας, Κατσάρας, Γεωργαμλής και Κρεμμύδας.
ΑΣΤΕΡΑΣ Γ.Ν.: Γεωργίου, Γαλάκος, Γαννακάκης, Τσαούλης, Μπαρτζώκας, Μπιασούλης, Μαυρουδής, Αθανασίου, Βρούτσης, Κολόκας, Χάλαρης.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Πασχόπουλος, Πάσχος, Σμυρναίος, Μπόρας, Πέππας, Κατσάρας, Γεωργαμλής, Τσατσαράγκος, Γκίνης, Καλογήρου, Τορλαχίδης. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι Χατζής, Κρεμμύδας, Μητρόπουλος.

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 2–1
Η Άρτεμις εμφανίσθηκε καλύτερη σ’ όλη την διάρκεια του α’ ημιχρόνου, κι άνοιξε το σκορ στο 10’ με εντυπωσιακό σουτ εκτός περιοχής του Φυτιλή!
Στο β’ μέρος ο Διόνυσος βελτιώθηκε, πίεσε για την ισοφάριση και τα κατάφερε στο 82’ όταν σε σύγχυση που δημιουργήθηκε στην περιοχή της Αρτέμιδος, ο Δ. Ραυτακόπουλος με κοντινό σουτ πέτυχε το 1-1.
Μόλις 2’ αργότερα (84’), την τελευταία λέξη είχε ο αγέραστος Λάζαρης, ο οποίος κέρδισε την μπάλλα πίσω απ’ το κέντρο, πέρασε τρεις αντιπάλους και πάσαρε κάθετα στον Χερμάρη, ο οποίος με ωραιότατο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, το παιχνίδι «άνοιξε» και οι δύο ομάδες έχασαν από μια σημαντική ευκαιρία να πετύχουν ένα ακόμη τέρμα.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρυστινός, Αβδελάς, Καζάλας, Μυλοβιάνος (27’ Μπαταβάνης), Λάζαρης, Βετουλαδίτης, Χερμάρης, Διαμάντης, Μητσώνης (53’ Τσουκαλάς), Φυτιλής, Σερμαγιάς (80’ Δαρβής).
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Μπακοδήμος, Χαρμπίλας, Ζαχαρόπουλος, Μίσιος, Γκέσουρας, Ράλλης, Μαρώλιας (53’ Κωνσταντινίδης), Κριεμάδης (56’ Αγγελόπουλος), Καρατσίκος, Δρόσος, Γ. Ραυτακόπουλος (83’ Δ. Ραυτακόπουλος).

ΦΟΙΒΟΣ ΑΙΟΛΟΣ (ΑΟΦΑ) – ΑΝΟΙΞΗ 1–1
Αμφίρροπο παιχνίδι στην Βάρη, που δεν είχε φάσεις στο α’ ημίχρονο. Η Άνοιξη διατήρησε μεγαλύτερη κατοχή μπάλλας αλλά ήταν καλά μπλοκαρισμένη από τους γηπεδούχους.
Στο β’ μέρος ο Α.Ο.Φ.Α. μπήκε δυνατά και στο 52’ ο Βαρβαγιάννης έχασε μεγάλη ευκαιρία πλασσάροντας άουτ σε κενό τέρμα, μετά από υπέροχη πάσα του Χαντάντ.
Η ευκαιρία αυτή ξύπνησε τους παίκτες της Άνοιξης, που για τα επόμενα 20’ λεπτά υπερείχαν, πίεσαν, σκόραραν και είχαν δύο δοκάρια! Το γκολ πέτυχε ο Θεοδώρου στο 68’ με φοβερό σουτ εκτός περιοχής στο αριστερό «Γ» του Γαμπιεράκη (0-1).
Πάντως, ο Α.Ο.Φ.Α. δεν εγκατέλειψε το παιχνίδι, ισορρόπησε, ενίσχυσε την επίθεσή του με Αγάλου – Μπερδούση, και ισοφάρισε στο 93’ με αυτογκόλ του Ι. Αθανασόπουλου, μετά από σέντρα και κακή έξοδο του Μουλά.
ΦΟΙΒΟΣ ΑΙΟΛΟΣ: Γαμπιεράκης, Αραμπατζής, Κολλάρος, Παρόλας, Μηλιαράκης, Σώκος (82' Σιμόνι), Θεοδοσιάδης, Βαρβαγιάννης, Όσια, Χαντάντ (76’ Μπερδούσης), Σαραντόπουλος (76’ Αγάλου).
ΑΝΟΙΞΗ: Μουλάς, Γεωργοκίτσος (73' Νίκολλι), Β. Κολώτας, Κυριάκης, Ι. Αθανασόπουλος, Γιομπάδαλης (83' Κυρίδης), Μπουσδέκης (46' Α. Τσιούμας), Λιγομένος, Θεοδώρου, Ε. Αθανασόπουλος, Λαγαστής.

ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 1–1
Σε παιχνίδι με τις αντίπαλες ομάδες νεανικές αλλά ανέτοιμες, ο γηπεδούχος Αμφιάραος προηγήθηκε 1-0 στο 5’ με γκολ του Μίχα και η Δόξα ισοφάρισε στο 66’ με τέρμα του Κυριακίδη.
ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ: Κασικτσή, Μίχας, Ρουμελιώτης (55’ Κ. Αντωνίου), Μαγγίνας, Τζαβέλας, Γ. Ράπτης, Ν. Ράπτης, Νικολάου (49’ Ν. Αντωνίου), Σταμέλος, Σαρκίρης, Αντωνόπουλος (68’ Κουρούπηα).
ΔΟΞΑ Α.Α.: Παναγόπουλος, Νερούτσος, Κούταντζης, Μουστάκας, Κολονίκης (67’ Νικολάου), Τσούδης, Γαβαλάς (55’ Χοτζάι), Μάρκου, Αρβανίτης, Κωτσαδάμ (57’ λ.τρ. Σταυγιανουδάκης), Κυριακίδης.

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΩΡΩΠΟΣ 1-1: Ο Ωρωπός πήρε ισοπαλία στην Δροσιά, από την φιλόδοξη τοπική Νίκη, μετά από αμφίρροπο παιχνίδι. Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 10’ με κεφαλιά του Σκαρμούτσου (0-1), αλλά στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέλαβαν πρωτοβουλία και είχαν δοκάρι (στο α’ ημίχρονο) με τον Μηλιώτη. Στο 70’ πάλι ο Μηλιώτης (μετά από συνδυασμό και ωραίο τελείωμα) ισοφάρισε 1-1. Ο Ωρωπός είχε καλές στιγμές προς το τέλος, με τους Φιλλή, Βολιώτη και Αμπάζι.

ΣΥΚΑΜΙΝΟ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 1-3: Ο Σαρωνικός πέρασε νικηφόρα από το Συκάμινο. Όμως, ο σοβαρός τραυματισμός του Τσαβδάροβ (των γηπεδούχων) στο πρώτο λεπτό του αγώνα (μετά από φάουλ που δέχθηκε, έπεσε άτσαλα στο προστατευτικό κιγκλίδωμα του αγωνιστικού χώρου, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί και να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο), επηρέασε αρνητικά τους παίκτες του Συκαμίνου. Η ομάδα αποδιοργανώθηκε και παρ’ ότι στο 5’ προηγήθηκε (1-0) με τον Σουβατζή, δέχθηκε γρήγορα την ισοφάριση (1-1) από τον Αλεξίου, γύρω στο ημίωρο, με πέναλτυ (σε χέρι του Σουβατζή, που αμφισβητήθηκε έντονα από τους γηπεδούχους). Λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, ο Σαρωνικός πέρασε μπροστά στο σκορ (1-2) με γκολ του Τοπάλογλου και στο β’ μέρος ολοκλήρωσε την επικράτησή του (1-3) με σουτ εκτός περιοχής του Κετέογλου.

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 0-1: Καλύτερη η Βουλιαγμένη, κατάφερε να ξεπεράσει την αντίσταση του ανέτοιμου Παλλαυρεωτικού (και του τερματοφύλακά του) στο β’ ημίχρονο και να επικρατήσει με 1-0, μέσα στο Λαύριο. Το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Κυπραίος στο 74’ αφού στο 60’ ο Χριστόπουλος εκτέλεσε πέναλτυ που απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ 0-2: Στο τοπικό ντέρμπυ, ο Μαύρος Αετός φάνηκε πιο έτοιμος κι επικράτησε 2-0 μέσα στο Καπανδρίτι, με τέρματα που σημείωσαν οι Θ. Βασιλάκος και Βρέττο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝΙΔΙΟΥ – ΝΙΚΗΤΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 3-2:

ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 0-3:

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 0-0:

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΓΕΡΑΚΑΣ 3-1:

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 1-1:

ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 2-4:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money