Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΥ



Κίνηση ανατροπής του προέδρου Γιώργου Παπαμακάριου και πιθανόν του γενικού γραμματέα Ανδρέα Μπέτση, εξυφαίνεται αυτές τις ημέρες στο διοικητικό παρασκήνιο της Ένωσης, με την έναρξη των νέων πρωταθλημάτων!
Ενόψει της σημερινής (Τρίτη, ώρα 7 μ.μ.) συνεδρίασης του Δ.Σ. της Ένωσης, οι κινήσεις των μισών μελών της διοίκησης στρέφονται ενάντια των άλλων μισών! Στο πλαίσιο αυτό, υπάρχει έγκληση του Δ. Δεστούνη κατά του Α. Μπέτση, ενώ ο Δ. Βελτανιώτης βγαίνει προκλητικά μπροστά στον Γ. Παπαμακάριο.
Σε εμπρηστική επιστολή που έστειλε χθες (Δευτέρα 14/9, ημέρα εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού) προς τα μέλη του Δ.Σ., ο Δημήτρης Βελτανιώτης αποκηρύσσει μετά βδελυγμίας τον Γιώργο Παπαμακάριο και δηλώνει ότι παραιτείται από όλες τις Επιτροπές που τον είχαν ορίσει! Ως αιτία, δηλώνει ότι αποτελεί η συμπεριφορά του Παπαμακάριου, τον οποίο κατηγορεί ευθέως ο κ. Βελτανιώτης ότι τους εμπαίζει όλους (στην διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ), χωρίς ίχνος σεβασμού και μπέσας!
Το πλήρες κείμενο της επιστολής Βελτανιώτη αναφέρει τα εξής:
«Αγαπητοί συνεργάτες, σας ενημερώνω ότι παραιτούμαι από όλες τις Επιτροπές που με έχετε ορίσει στην Ένωση, επειδή διαπίστωσα ότι ο Πρόεδρος μας εμπαίζει όλους, χωρίς ίχνος σεβασμού και μπέσας.
Επίσης, σας δηλώνω ότι η γνωριμία και η συνεργασία με τον κ. Παπαμακάριο, είναι από αυτές που δεν θα ήθελα να είχα κάνει.
Μετά τιμής
Βελτανιώτης Δημήτριος».

Απίστευτες ενέργειες και καταστάσεις! Ο Δ. Βελτανιώτης (αντιδήμαρχος Ωρωπού) θέλει πιθανόν να επανέλθει προσωρινά στον προεδρικό θώκο, «σπρωγμένος» από τον φίλο του Θωμά Ρούσση (δήμαρχο Ωρωπού), ο οποίος φημολογείται ότι έχει υψηλές βλέψεις στις εκλογές του επόμενου καλοκαιριού, παρά τα αντιθέτως διαδιδόμενα από τον ίδιο!
Όλες αυτές οι συγκυρίες έχουν δημιουργηθεί εν πολλοίς από την αναίτια και «υπόγεια» παραγοντική παρέμβαση του προσωπικού φίλου του Παπαμακάριου, Ηλία Μικρόπουλου, ο οποίος νομίζει ότι κατέχει την «πραγματική αλήθεια» σε κάθε θέμα του ποδοσφαίρου και «φυτρώνει» κυριολεκτικά «εκεί που δεν τον σπέρνουν».
Οι λεγόμενες «ανίερες συμμαχίες» μεταξύ παραγόντων, που πριν από λίγο καιρό βρίσκονταν σε πλήρη διάσταση απόψεων και δεν μιλούσαν μεταξύ τους, είναι στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος, καθώς οι «συνεργαζόμενοι» δημιουργούν εντάσεις στις συνεδριάσεις του συμβουλίου της Ένωσης… Μάλιστα, οι συγκεκριμένοι επισκέπτονται μαζί διάφορες ομάδες ή τηλεφωνούν σε προέδρους, ζητώντας στήριξη στις επερχόμενες αρχαιρεσίες.
Ας είναι όμως βέβαιοι όλοι, ότι όπως λέει ο σοφός λαός μας μεταφορικά, «οι ψεύτες και οι κλέφτες τον πρώτο χρόνο χαίρονται»!
Το σίγουρο είναι ακόμη, ότι όσο αυτοί ασχολούνται με τα διοικητικά της Ένωσης, τόσο οι συνεδριάσεις του Δ.Σ. θα παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον από τα αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα, δεδομένου ότι οι γραφικοί παράγοντες της διοίκησης θα κάνουν πιο ευχάριστη την ενασχόληση μαζί τους, από δημοσιογραφικής πλευράς.
Πάντως, μην ανησυχείτε, το ποδόσφαιρο στην Ανατολική Αττική θα «προχωρεί» με αυτόματο πιλότο!
Εδώ θα είμαστε να σας ενημερώνουμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money