Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΛΑΥΡΟΣ Ο ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ ΚΑΤΑ ΒΕΛΤΑΝΙΩΤΗ ΚΑΙ «ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ»


Στιγμιότυπο από την κρίσιμη συνεδρίαση της Τρίτης 22/9/2015

Ο απελθών πρόεδρος Γιώργος Παπαμακάριος, έδωσε στην δημοσιότητα την ακόλουθη επιστολή, στην οποία καταγγέλλει την -αποκαλούμενη από τον ίδιο- «συμπαράταξη των 4 επαγγελματιών συμβούλων», ως συμπαράταξη που θέλει να διαλύσει την Ένωση, εξυπηρετώντας προσωπικούς σκοπούς!
Το πλήρες κείμενο της επιστολής ακολουθεί:
«Αγαπητοί φίλοι, δεν έχω συνηθίσει να απαντώ στην λάσπη που εδώ και τρία χρόνια μου ρίχνουν ορισμένοι, από μια συγκεκριμένη ιστοσελίδα και όχι μόνο. Έχουν -όπως πολλοί από εσάς ξέρετε- θίξει την οικογένειά μου, το επάγγελμά μου, ακόμη και μια περιπέτεια υγείας που πέρασα. Έχω προχωρήσει σε μηνύσεις, κι εκεί θα δούμε το πρόσωπο του «άντρα» που κρύβεται πίσω απ’ όλα αυτά.
Αλλά από τον «φίλο» Δημήτρη Βελτανιώτη, δεν περίμενα τέτοια επίθεση με τόσο βαρείς χαρακτηρισμούς. Είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω σε όλες τις ανυπόστατες κατηγορίες, που δεν καταλαβαίνω το κίνητρό τους.
Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα την προεδρία της ΕΠΣΑΝΑ, ξεκαθάρισα ότι θέλω ένα συμβούλιο ενωμένο για το καλό της Ένωσης. Λογικό ήταν να συνομιλώ και με τους 10, για να βρίσκω λύσεις για το καλό της Ένωσης.
Τώρα το ποιοι βοήθησαν σ’ αυτά τα 3 χρόνια, θα το πούμε άλλη φορά.
Το να μιλάει, όμως, ο κ. Βελτανιώτης για μένα και την «μπέσα» μου, είναι τουλάχιστον αστείο. Η πολύχρονη πορεία μου σαν παράγοντας ομάδας Δ’ Εθνικής και σαν ιδρυτής της Ένωσης (μαζί με άλλους), πληρώνοντας από την τσέπη μας τα χρήματα για την λειτουργία της (πριν από 3 χρόνια δώσαμε τα τελευταία, εγώ, ο Τσεβάς, ο Μικρόπουλος, ο Φάνης ο Κατσούλης και φυσικά ο ιδρυτής Στέφανος Βακιρτζής) και βέβαια σαν πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ, την αποδεικνύει.
Ο κ. Βελτανιώτης, ως πρόεδρος λίγων μηνών, είχε μία απόφαση ΟΜΟΦΩΝΗ του Δ.Σ. για υποστήριξη του κ. Σαρρή στις εκλογές της ΕΠΟ και αποφάσισε μαζί με τον κ. Ρούσση, τον κ. Νικολάου και την ευγενική βοήθεια του κ. Γιαρένη, να ψηφίσει κατ’ εντολήν του ο κ. Νικολάου τον κ. Γκαγκάτση, αγνοώντας παντελώς το Δ.Σ. της Ένωσης. Και μιλάει αυτός για «μπέσα».
Κι ερχόμαστε στην συμπαράταξη των επαγγελματιών συμβούλων, με τους νεόκοπους κ.κ. Χρυσάφη, Δεστούνη και Πέππα, που εκλέχτηκαν με τις ψήφους του κ. Γιαρένη. Μια συμπαράταξη που θέλει να διαλύσει την Ένωση, εξυπηρετώντας προσωπικούς σκοπούς. Άλλωστε οι 4 από αυτούς, πριν από λίγο καιρό, προσπάθησαν να με ανατρέψουν ξανά χωρίς αποτέλεσμα αφού τα σωματεία τους αγνόησαν.
Βλέπετε δεν τους αρέσει που πηγαίνει μπροστά η Ένωση, διοργανώνοντας τα καλύτερα πρωταθλήματα της ιστορίας της, που έχει 28 αξιολογημένους διαιτητές, τις καλύτερες των σχέσεων με την ΕΠΟ (ο Πρόεδρος είναι στην επιτροπή της Γ’ Εθνικής), που διοργανώνουμε συνεχώς σχολές διαιτητών, προπονητών, σεμινάρια επιμόρφωσης γονέων, προπονητών των ακαδημιών, πρωτοποριακά τμήματα των μεικτών ομάδων και πολλά άλλα.
Να είστε όλοι βέβαιοι ότι δεν θα περάσει η ανομία της «συμπαράταξης» και με την βοήθεια πολλών από τους υγιώς σκεπτόμενους παράγοντες, θα επαναφέρουμε την τάξη. Τέλος, θα ήθελα να ρωτήσω τους παράνομους, γιατί δεν πάμε τώρα σε εκλογές, για να δουν πόσα απίδια έχει ο σάκος».

                 Με τιμή
      Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ

Υ.Γ Εάν προκληθώ έχω πολλά ακόμη να πω…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money