Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΩΡΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΖΑΦΕΙΡΗ ΜΕ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ



Ραγδαίες διοικητικές εξελίξεις στον Ωρωπό! Μετά την παραίτηση του προέδρου Στέφανου Ζαφείρη, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου (ώρα 6 μ.μ.) πραγματοποιείται στο γήπεδο Νέων Παλατίων έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου, με αποκλειστικό θέμα αρχαιρεσίες και ανάδειξη νέου Δ.Σ.
Με την παρακάτω επιστολή, ο πρόεδρος του Δ.Σ του Ωρωπού Στέφανος Ζαφείρης παραιτήθηκε της θέσεώς του «λόγω φυσικής κούρασης», όπως μας δήλωσε. Και προχωρεί στην διενέργεια αρχαιρεσιών για την εκλογή νέας διοίκησης στον σύλλογο. Απ’ ότι πληροφορηθήκαμε, υπάρχει έτοιμο νέο σχήμα παραγόντων που θα αναλάβει την διοίκηση του συλλόγου, με τον ίδιο προπονητή (τον Μιχάλη Βλάχο) υπεύθυνο της ανδρικής ομάδας.
Αναλυτικά, η επιστολή του κ. Ζαφείρη, αναφέρει: «Αγαπητοί φίλοι-ες, πριν από 4 χρόνια άρχισε για μένα και για μερικούς καλούς φίλους και συνεργάτες, ένα υπέροχο ταξίδι. Πραγματοποιώντας ένα παιδικό όνειρο, αναλάμβανα την προεδρία της ομάδας που μεγάλωσα και αγάπησα, όσο λίγα πράγματα στην ζωή μου.
Αυτό το υπέροχο ταξίδι, πού κράτησε μέχρι σήμερα, επεφύλαξε για μένα χιλιάδες χαρές και συγκινήσεις αλλά και πολλές πίκρες και απογοητεύσεις. Άλλωστε αν δεν τα είχε όλα αυτά, τι ταξίδι θα ήταν!
Μαζί με τους συνεργάτες μου, δώσαμε πραγματική μάχη προκειμένου να περάσουμε μια νέα πρωτόγνωρη για την περιοχή μας νοοτροπία. Την προώθηση στην πρώτη ομάδα, των παιδιών της ακαδημίας του συλλόγου και την στελέχωσή της από νέους που να προέρχονται μόνο από την περιοχή μας. Και το καταφέραμε!
Και στην προηγούμενη σαιζόν, φτάσαμε και κοντά στην άνοδο, αποδίδοντας κατά γενική ομολογία καταπληκτικό ποδόσφαιρο.
Όλα τα ωραία, όμως, κάποτε τελειώνουν. Και πραγματικά, όταν νοιώθεις πώς δεν έχεις πια να δώσεις, θα πρέπει να ξέρεις και να φεύγεις, όσο κι αν αυτό σε πονά και σε γεμίζει λύπη.
Ο κύκλος μου θεωρώ πώς έκλεισε. Επιτυχημένα, αποτυχημένα, δεν έχει σημασία.
Είναι η ώρα νέα, φρέσκα, κεφάτα άτομα, να πάρουν την ομάδα στα χέρια τους. Και τους καλώ να το κάνουν. Εγώ θα είμαι δίπλα τους.
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες μου Τάσο Ντούρμα, Διαμαντή Δάβρη, Παναγιώτη Κολιαστάση και Παναγιώτη Στάμου. Τους πρώην προπονητές της ομάδας Βαγγέλη Ιωσηφίδη και Βαγγέλη Λίγγο. Τον αγαπημένο μου Σωτήρη Βίνο, που τόσο λείπει (τόσο από την ομάδα όσο κι από μένα). Και όλους τους ποδοσφαιριστές, μικρούς και μεγάλους, που στήριξαν και στηρίζουν την ομάδα μας.
Στις επόμενες μέρες θα δρομολογήσω όλες τις διαδικασίες προκειμένου να επιτευχθεί η ομαλή μετάβαση της διοίκησης της ομάδας σε νέα ικανά άτομα. Παραμένω εραστής του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και δηλώνω αιώνια ερωτευμένος με τον ΠΑΣ Ωρωπός και την φανέλα του.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς.
Στέφανος Ζαφείρης».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money