Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Ο «ΧΑΒΑΛΕΣ» ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ… ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.



Η κίνηση ανατροπής του προεδρείου της ΕΠΣΑΝΑ «σκόνταψε» στην επιπολαιότητα και την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν οι «ενδιαφερόμενοι» για το ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής, τις θεσμικές υποχρεώσεις τους!
Η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΑΝΑ, το απόγευμα (ώρα 7 μ.μ.) της Τρίτης 16/9, ματαιώθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας!
Ένα τέταρτο της ώρας περίμεναν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ., ο πρόεδρος Γιώργος Παπαμακάριος, ο α’ αντιπρόεδρος Βαγγέλης Τσεβάς και ο γενικός γραμματέας Ανδρέας Μπέτσης. Τα υπόλοιπα μέλη άργησαν να εμφανισθούν, τόσο που οι 3 παρόντες άδραξαν την ευκαιρία, εκμεταλλεύθηκαν το γεγονός, συνέταξαν πρακτικό για ματαίωση της συνεδρίασης λόγω έλλειψης απαρτίας και αποχώρησαν από την αίθουσα, αρνούμενοι να επανέλθουν αφού υποστήριξαν ότι η ώρα είχε …περάσει!
Παρ’ όλα αυτά οι κ.κ. Χρυσάφης, Φλαμπούρης, Νικολάου, Δεστούνης, Πέππας και Αποστολίδης, επέμειναν να συνεδριάσει το Δ.Σ. και κάλεσαν τους τρεις να επιστρέψουν. Και όταν αυτό δεν έγινε, διαμαρτυρήθηκαν με γραπτό κείμενο. Δεν εμφανίσθηκαν οι κ.κ. Βελτανιώτης και Ρούσσης.
Για την ματαιωθείσα συνεδρίαση, οι διαμαρτυρόμενοι εξέφρασαν την έντονη ενόχλησή τους, με επίθεση στον πρόεδρο Γ. Παπαμακάριο. Μίλησαν για έλλειψη σεβασμού και αγένεια προς τους συνεργάτες του, καθώς σε άλλες συνεδριάσεις οι παρόντες σύμβουλοι περίμεναν την άφιξη απόντων συμβούλων για δημιουργία απαρτίας, ακόμη και μισή ώρα!
Τα σχόλιά τους κατέληξαν στην εξής αποστροφή: «Δεν αντιλαμβάνεται ο πρόεδρος ότι είτε σήμερα είτε αύριο είτε την άλλη εβδομάδα, αυτό που είναι να συμβεί, θα γίνει; Πρέπει να το γνωρίζει»…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money