Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ



Η Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ κάνει δική της ξεχωριστή διαχείριση στην διοργάνωση που είναι υπεύθυνη, μπερδεύοντας τις ομάδες που μετέχουν σ’ αυτήν. Στην Επιτροπή Κυπέλλου προΐσταται ο Γιώργος Φλαμπούρης και μεταξύ των μελών είναι ο Δημήτρης Δεστούνης, δύο μέλη της διοίκησης που διαφωνούν με τους υπόλοιπους στην φιλοσοφία λειτουργίας της Ένωσης, γι’ αυτό και διαφωνούν με την Επιτροπή Πρωταθλημάτων ανδρών, που ακολουθεί άλλη λογική στα πρωταθλήματά της!
Είναι χαρακτηριστικό πάντως, ότι οι δύο άνδρες διαφωνούν και μεταξύ τους! Διότι όταν ρωτήθηκαν (στην διάρκεια της κλήρωσης της α’ φάσης του Κυπέλλου) αν οι αγώνες είναι απλοί ή διπλοί, ο μεν κ. Δεστούνης απάντησε «απλοί», ο δε κ. Φλαμπούρης είπε «διπλοί»!
Τώρα, με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Κυπέλλου διευκρινίζει στους συμμετέχοντες, που αρχίζει αύριο, τα εξής: «Ενόψει της έναρξης του Κυπέλλου Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. διευκρινίζουμε στα σωματεία που συμμετέχουν τα κάτωθι άρθρα της προκήρυξης Κυπέλλου:
Άρθρο 11. Την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 απαγορεύεται η αναγραφή στο φύλλο αγώνα με δικαίωμα συμμετοχής τους στην ενδεκάδα, περισσοτέρων των δύο ποδοσφαιριστών ηλικίας άνω των 35 ετών, δηλαδή γεννηθέντες πριν από 1/1/1980 και έως την ηλικία των 41 ετών δηλαδή γεννηθέντες πριν από 1/1/1974. Παράβαση της παρούσης διάταξης συνιστά αντικανονική συμμετοχή στην υπαίτια δε ομάδα επιβάλλεται μετά από ένσταση στην προβλεπόμενη από το άρθρο 23 παρ. 11 του ΚΑΠ κύρωση.
Άρθρο 12. Στους αγώνες  Κυπέλλου είναι υποχρεωτική η συμμετοχή τριών (3) τουλάχιστον ποδοσφαιριστών κάτω των είκοσι (20) ετών (γεννηθέντων μετά την 1/1/1995) στην αρχική ενδεκάδα με υποχρεωτική συμμετοχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και αντικαθίστανται μόνο από ποδοσφαιριστές της ίδιας ή μικρότερης ηλικίας. Σε περίπτωση τραυματισμού ενός ή περισσοτέρων εκ των ανωτέρων ποδοσφαιριστών, είναι υποχρεωτική η αντικατάστασή τους με ποδοσφαιριστή που πληρεί τους ίδιους όρους. Δηλαδή να είναι γεννημένος το έτος 1995 και μετά. Σε περίπτωση αδυναμίας αντικατάστασης ποδοσφαιριστού γεννημένου το έτος 1995 και μετά, η ομάδα συνεχίζει με λιγότερο ή λιγότερους ποδοσφαιριστές. Σε περίπτωση αποβολής ποδοσφαιριστού γεννημένου το έτος 1995, η ομάδα δεν υποχρεούται να αντικαταστήσει άλλον ποδοσφαιριστή και συνεχίζει ως έχει. Αν η ομάδα έχει δικαίωμα αλλαγής μετά την αποβολή ποδοσφαιριστή κάτω των είκοσι ετών δύναται να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστή ανεξαρτήτου ηλικίας (δηλαδή τις ηλικίες που προβλέπει η σχετική προκήρυξη). Εφόσον διαπιστωθεί η παράβαση της διάταξης αυτής διαπιστωθεί προ της έναρξης του αγώνα, ο αγώνας δεν διεξάγεται και εφαρμόζονται οι διατάξεις του άρθρου 21 παρ. 2α του ΚΑΠ».
Δηλαδή στο Κύπελλο ισχύουν άλλες διατάξεις απ’ εκείνες που ισχύουν στο πρωτάθλημα!
Απίστευτα πράγματα…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money