Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 1–5



Ο Παλληνιακός βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι, αλλά θέλει ακόμη πολλή δουλειά για να φθάσει στο υψηλό σημείο απόδοσης που χρειάζεται ώστε να περιληφθεί μεταξύ των πρωταγωνιστών της κατηγορίας. Ένα σοβαρό τεστ θ’ αποτελέσει η αναμέτρησή του με τον Νικολακάκη, την ερχόμενη εβδομάδα στην Παλλήνη.
Στις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα της Δόξας Κορωπίου, οι παίκτες της μάχονται όσο μπορούν καλύτερα και με φιλότιμο. Δεν έχουν όμως στοιχεία αγωνιστικής συνοχής και πειθαρχίας στο παιχνίδι τους, ούτε καλή φυσική κατάσταση.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ (όπως και στην πρεμιέρα, στην Π. Φώκαια) αλλά στο τέλος βρέθηκαν με 5 τέρματα εις βάρος τους…
Το 1-0 πέτυχε στο 7’ ο Στέφ. Παπαδόπουλος (προηγήθηκε ασταθής απόκρουση του Τσούκα) και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν μόλις στο 41’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Κάππου (1-1).
Ακολούθησαν 3 γκολ του Κυριόπουλου (63’, 64’ και 83’), κι ενδιάμεσα (70’) ένα του Μαργέτη.
Ακυρώθηκε άλλο τέρμα του Μαργέτη (75’), ενώ στο 28’ είχε δοκάρι ο Κοβάνης, ο οποίος απεβλήθη στο 80’ με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Στο 83’ απεβλήθη και ο κώουτς Παναγιώτης Χριστοφιλέας, γιατί αποκάλεσε την Δόξα «καφενείο» και φώναζε στους παίκτες του να πετύχουν πολλά γκολ!
Στο τέλος υπήρξαν κι επεισόδια από τις συμπεριφορές κάποιων, που με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων και τις εξηγήσεις που δόθηκαν εκατέρωθεν, δεν πήραν διάσταση…
Διαιτητές: Μπουξμπάουμ – Πολυχρονιάδης, Χόικας.
ΔΟΞΑ Κ. (Μπέλλος): Αλευρής, Ξεφτεράκης, Παπακώστας (16 λ.τρ. Ναθαναήλ), Θεοχάρης, Μαντζώρος, Αδαμίδης, Σπηλιόπουλος, Στέφ. Παπαδόπουλος, Νικόλα (46’ Γεωργούσης), Τσαφαράς (75’ Νικολόπουλος), Ρουστεμάι.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας-Φαράκος): Τσούκας, Χρόνης, Κούσης, Ελ Γκαμάλ, Κάππος, Κούνας, Μουστόγιαννης (65’ Σιάσος), Δαραμούσκας, Κοβάνης, Καββαδίας (46’ Μαργέτης), Μυρτάι (46’ Κυριόπουλος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money