Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΩΡΩΠΟΣ: ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ



Μετά από αλλεπάλληλες, αγωνιώδεις και πολύωρες συνελεύσεις, βρέθηκε σωτήρια λύση εκ των έσω για τον ΠΑΣ Ωρωπού.
Ο νυν αντιπρόεδρος Τάσος Ντούρμας ανέλαβε χρέη προέδρου και ο μέχρι χθες πρόεδρος Στέφανος Ζαφείρης παρέμεινε απλό μέλος της διοίκησης του Ωρωπού, στο νέο διοικητικό σχήμα του συλλόγου, που περιλαμβάνει και αρκετούς γονείς παιδιών που αγωνίζονται στην ομάδα.
Αυτή η πολυπληθής παρουσία γονέων παικτών των ακαδημιών του συλλόγου, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ανασυγκρότησης στην λειτουργία του σωματείου, αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο. Πρόκειται για τους Κοσμά Ευφραιμίδη, Άρη Κωνσταντινίδη, Τούλα Στρουσοπούλου, Ανδρέα Γερόλυμο.
Από το προηγούμενο Δ.Σ. παρέμειναν ο πρόεδρος Τάσος Ντούρμας και οι κ.κ. Στέφανος Ζαφείρης, Παναγιώτης Στάμου, Γιώργος Μίχας, Κώστας Παπακωνσταντίνου, Παναγιώτης Κολιαστάσης, Δημήτρης Μακρής. Χωρίς να συγκροτηθεί ακόμη σε σώμα, την νέα σύνθεση του Δ.Σ. συμπλήρωσαν οι Άρης Κωνσταντινίδης, Κοσμάς, Ευφραιμίδης, Τούλα Στρουσοπούλου και Ανδρέας Γερόλυμος.
Η νέα διοίκηση συνεδρίασε σε ενωτικό κλίμα και πήρε αποφάσεις για τις άμεσες ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την ομαλή λειτουργία του συλλόγου, από σήμερα κιόλας.
Υπάρχει αισιοδοξία και αποφασιστικότητα ότι πολύ σύντομα η ομάδα του Ωρωπού θα βρίσκεται στον βαθμό ετοιμότητας που απαιτείται ενόψει της έναρξης των νέων πρωταθλημάτων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money