Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ



Λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, το ρόστερ των Νικητών έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Ο έμπειρος τεχνικός  Κώστας Τσίχλης, δημιούργησε ένα ιδιαίτερα νεανικό σύνολο. Στον πρώτο επίσημο αγώνα της περιόδου, για το Κύπελλο, ο μέσος όρος ηλικίας των παικτών που απαρτίζουν την ομάδα ήταν 19,5 ετών.
Παρέμειναν αρκετά βασικά στελέχη από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, όπως οι Τσόκος, Μπλέτα, Μαγγίνας, Σωτηρόπουλος, Μαλάι, Παπαδογιωργάκης, Ν. Λεμονής, Μάρρος, Πανουσόπουλος αλλά και αρκετά μέλη της ομάδας νέων των Νικητών, που στέφθηκαν πρωταθλητές νέων ΕΠΣΑΝΑ.
Παράλληλα, αποκτήθηκαν κι άλλοι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Θ. Λεμονής από την Αργυρούπολη, ο Γεράνης από τον Κένταυρο Βριλησσίων, ο Φουρτούνης από τον Παράδεισο Αμαρουσίου, ο Ζαρομυτίδης από τον Αήττητο Σπάτων, ο Δικαίος από τον Κωστέα-Γείτονα, ο Σταύρου από την Αρτέμιδα, ο Κοκκινάκης και ο Μαργέλης από τον Παλληνιακό, ο Ντιέλι και ο Λεβαντής από την Ατλαντίδα.
Ιδιαίτερα σημαντική θεωρείται και η επιστροφή στην ομάδα, παικτών που έχουν βγει από τις ακαδημίες του συλλόγου, όπως οι Θεοχαρίδης, Μπαλωμένος, Γυφτέας, Γερόλυμος, Μπαβέλας και Πετρογιάννης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money