Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 0–1




Αμφίρροπο παιχνίδι, άτυχο το Καπανδρίτι και πολύ αγωνιστικός ο Φοίβος, πήρε πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη.
Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και άνοιξαν το σκορ στο 4’ με σουτ του Αραμπατζή έξω από την περιοχή (0-1).
Στο επόμενο λεπτό το Καπανδρίτι κέρδισε πέναλτυ αλλά ο Γαμπιεράκης απογειώθηκε στο «Γ» κι απέκρουσε το σουτ του Μπύρωση, κρατώντας το 1-0.
Στην συνέχεια ο Α.Ο.Φ.Α. (Φοίβος) έδωσε χώρο στους γηπεδούχους, προσπαθώντας να επωφεληθεί από την ταχύτητα του Όσια και του Τσαξιρλή στις αντεπιθέσεις.
Το Καπανδρίτι στο 44’ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Σίνα, είχε (οριζόντιο) δοκάρι και στην επαναφορά, η μπάλλα κτύπησε στο κεφάλι του τερματοφύλακα Γαμπιεράκη και κατέληξε κόρνερ. Επίσης, ο Τσαξιρλής, από πλευράς Φοίβου, είχε κεφαλιά άουτ σε κενή εστία…
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κράτησαν καλά τον έλεγχο του παιχνιδιού, καθώς οι γηπεδούχοι πίεζαν για την ισοφάριση.
Στο 80’ απεβλήθη ο Κουτρώνας του Καπανδριτίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 84’ ο Όσια πέτυχε γκολ, που ακυρώθηκε γιατί κοντρολάρησε την μπάλλα με το χέρι.
Στο 90’ βολίδα από 30 μέτρα του Σδράλια, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Γαμπιεράκη.
Ο πολύ σοβαρός και οργανωμένος Α.Ο.Φ.Α. άρχισε την σαιζόν με μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη. Ένα αποτέλεσμα, που αδικεί την προσπάθεια των νεαρών παικτών του Καπανδριτίου.
Διαιτητές: Γαλάνης – Κάλλης, Γκούγκαρης.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ (Μέξης): Μπαχούμας, Βελτανιώτης, Παπαγεωργίου (81’ Οικονόμου), Νικολόπουλος, Σίνας, Σελίστα, Φίλ. Σδράλιας, Κουτρώνας, Μαντάς (70’ Ν. Μελιράς), Μπύρωσης, Στεφ. Σδράλιας (30’ Νέλι).
ΦΟΙΒΟΣ (Τζήμας): Γαμπιεράκης, Χάστας, Παρόλας, Μηλιαράκης, Κολλάρος, Σώκος, Θεοδοσιάδης, Αραμπατζής (60’ Αγάλου), Βαρβαγιάννης (70’ Χαντάντ), Όσια (86’ Μπεκιάρης), Τσαξιρλής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money