Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 2–0



Φάση από φιλικό αγώνα προετομασίας της Μάχης, με τον Παλληνιακό

Σκληρό παιχνίδι, με πολλές διακοπές, τραυματισμούς και μέτρια διαιτησία έγινε στο Γραμματικό, όπου η νεανική Μάχη Μαραθώνα πήρε το πρώτο της 3ποντο με 2-0 επί της σκληροτράχηλης Λαυρεωτικής, που έμεινε με 0 βαθμούς στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Η αναμέτρηση είχε αρκετή ένταση και πάθος, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο, έγινε δυνατό παιχνίδι, με μεγάλη ένταση και δυνατά μαρκαρίσματα. Η Μάχη κυριάρχησε και η υπεροχή της απέφερε καρπούς στο 20' όταν ο Σένε, από αριστερά με ωραίο πλασέ, έκανε το 1-0.
Στο β’ μέρος η Λαυρεωτική ανέβασε στροφές κι έφθασε σε αρκετές περιπτώσεις κοντά στην ισοφάριση, άλλοτε με τον Κ. Παπαδόπουλο, κι άλλοτε με τον Ασλάνι.
Όμως, το αποτέλεσμα κρίθηκε στο 86', με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Μίχα, σε χέρι του Πώχου (2-0).
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Δουλγεράκης, Χριστόπουλος.
ΜΑΧΗ (Σκουβαράς): Δ. Παππάς (33' λ.τρ. Π. Κοροβέσης), Καλλιακούδας, Α. Κοροβέσης, Βούσουλας, Σωτηριάδης, Καραλής, Καχόπουλος, Νταής, Σένε (79' Παιδής), Μίχας, Παρούσος (16' Χατζηεμμανουήλ).
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Δεληγιάννης): Παρλακίδης, Χουσεΐν (12' λ.τρ Σελιμάς), Τζώρας, Πώχος, Παντελιάς, Χάλαρης, Παπακωνσταντίνου (46' Ασλάνι), Θεοφ. Τσομπανάκης (83' Ιατρού), Κ. Παπαδόπουλος, Κοντογιάννης, Τσιριγώτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money