Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΤΑ «ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕΙΑ 2015»



Τα «Χρυσοστόμεια 2015» είναι το ετήσιο τουρνουά ποδοσφαίρου που οργανώνει η Τριγλία Ραφήνας, με συμμετοχή ομάδων της προσφυγιάς, κι έχει γίνει θεσμός. Εφέτος στο τουρνουά, εκτός από την οικοδέσποινα ομάδα της Τριγλίας, θα λάβουν μέρος και οι ομάδες του Πανιωνίου, του Φωστήρα και της Δόξας Βύρωνα. Η μεγάλη αυτή γιορτή του ποδοσφαίρου, με την επωνυμία «Χρυσοστόμεια 2015», στην μνήμη του Χρυσοστόμου Σμύρνης, οργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.
Οι συναντήσεις του τουρνουά θα διεξαχθούν αύριο Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015, στο δημοτικό γήπεδο Ραφήνας «Παναγιώτης Σκούφος», με ώρα έναρξης του πρώτου αγώνα στις 17.00. Ο δεύτερος αγώνας θ’ αρχίσει στις 18.00 και ο τελικός στις 19.00. Τέλος, στις 20.00 θα γίνει η απονομή των κυπέλλων στην πρώτη και δεύτερη ομάδα, όπως και απονομές τιμητικών πλακετών σε όλες τις συμμετέχουσες ομάδες.
Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τριγλίας, αναδείχθηκαν τα ζευγάρια του τουρνουά ως εξής:
Α’ αγώνας (ώρα 17.00): Πανιώνιος – Δόξα Βύρωνα.
Β’ αγώνας (ώρα 18.00): Φωστήρας – Τριγλία Ραφήνας.
Στην κλήρωση εκ μέρους της Τριγλίας παρευρέθησαν οι Κώστας Κοζής, Γιάννης Γκαραβέλας, Γιώργος Νικολούλιας και Ηλίας Περικλέους, από την ομάδα της Δόξας Βύρωνα ο πρόεδρος Μπ. Ζαχαρόπουλος, ο Θεόδ. Σχίζας και ο Χρ. Χειμαριός, από την ομάδα του Πανιωνίου ο προπονητής της ομάδας Κ-20 Δημ. Κοροπούλης και από την ομάδα του Φωστήρα ο ειδικός γραμματέας Μαν. Στουπάκης, ο κ. Χατζησπύρου και ο προπονητής της ομάδας Κ. Ψυρρόπουλος.
* Τα στιγμιότυπα είναι από την διαδικασία κλήρωσης των αγώνων του τουρνουά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money