Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ



Με εισαγγελική εντολή θα πάρει το πρακτικό συνεδρίασης του κρίσιμου Δ.Σ. της Τρίτης 22/9 ο Γιώργος Παπαμακάριος, προκειμένου να προσφύγει στο Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.
Η νέα διοίκηση αρνήθηκε να του δώσει αντίγραφο των πρακτικών της συνεδρίασης, με την αιτιολογία ότι δεν είχε υπογραφεί απ’ όλους του συμβούλους του Δ.Σ.
Ο καθαιρεθείς πρόεδρος (που χαρακτηρίζει παράνομο τον νέο κ. Αποστολίδη), επανήλθε και ζητάει αντίγραφο του βιβλίου πρακτικών… Αμέσως, θα καταφύγει στα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ ώστε να αποδείξει ότι οι 4 (Αποστολίδης, Φλαμπούρης, Δεστούνης και Χρυσάφης) είναι παραιτημένοι, βάσει των υπευθύνων δηλώσεων που είχαν υπογράψει από 20 Οκτωβρίου 2014!
Επίσης, ο κ. Παπαμακάριος άρχισε εκστρατεία ενημέρωσης των σωματείων για τις εξελίξεις αλλά και για τις προθέσεις του.

ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ
Στα σωματεία υπάρχει ανασφάλεια και προβληματισμός. Οι αγώνες των πρωταθλημάτων του Σαββατοκύριακου (πρεμιέρα στην Β’ και Γ’ κατηγορία) θα κρίνουν πολλά!
Αρκετοί παράγοντες είναι εξαιρετικά ενοχλημένοι από την απαίτηση του κ. Αποστολίδη και των άλλων μελών της πρόσκαιρης πλειοψηφίας, να «εξωπεταχθούν» από την αίθουσα συνεδριάσεων της Ένωσης κατά την κρίσιμη συνεδρίαση της περασμένης Τρίτης. Άλλοι νοιώθουν ανασφαλείς για άλλους λόγους και διαμαρτύρονται προς κάθε κατεύθυνση, επειδή δεν βρίσκουν συμπαράσταση, όπως την είχαν συνηθίσει…
Περιμένουν, όμως, να δουν τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου, για να αποφασίσουν αν θα συμμετάσχουν σε κίνηση ανατροπής αυτής της διοίκησης ή θα ανεχθούν την κατάσταση ως έχει, μέχρι την ύπαρξη νέας κόντρας! Είναι πολύ πιθανό να συμβούν «πράγματα και θαύματα», που μπορεί να ελαττώσουν την ένταση ή και να την αυξήσουν.
Μέσα στο άγχος που επικρατεί, εξυφαίνονται διάφορα σενάρια, με στόχο την επικράτηση της μιας ή της άλλης παρέας μελών στο Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ.
Σε κάθε περίπτωση, οι ομάδες δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια. Συγκεκριμένες εξελίξεις δεν μπορεί να προσδιορισθούν από σήμερα αλλά τίποτε δεν θεωρείται δεδομένο μετά την ξαφνική ανατροπή της διοίκησης… Απλά, όλοι σκέπτονται ότι μια πρόσκαιρη αλλαγή τόσο κοντά στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., προμηνύει κι άλλα επεισόδια. Όχι μόνο από την έλλειψη σεβασμού και εκτίμησης μεταξύ των διοικούντων, αλλά κι από την έλλειψη συνοχής της σημερινής πλειοψηφίας, που διοικεί «κρεμάμενη σε μια κλωστή»!
Ας μην ξεχνάμε και τις μηνύσεις που έχουν υποβληθεί, όπως και άλλες εκκρεμότητες προς διευθέτηση, που σίγουρα θα φέρουν νέες διαφωνίες.
Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, αντιλαμβάνονται ότι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η σημερινή κατάσταση στην ΕΠΣΑΝΑ, θεωρείται εξαιρετικά εύθραυστη, καθώς όλα είναι ρευστά και κάθε πλευρά κοιτάει το συμφέρον της.
Δεν αποκλείεται, λοιπόν, η συγκέντρωση των απαραίτητων υπογραφών για έκτακτη Γενική Συνέλευση των σωματείων-μελών, στην οποία θα συζητηθούν όλα τα θέματα που έχουν δημιουργηθεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money