Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 0–0


Άδικο αποτέλεσμα για τον Παμπαιανικό, που προσπάθησε αρκετά αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο Αφιδναϊκός έκλεψε τον βαθμό της ισοπαλίας, καταφέρνοντας να χαλάσει το στρωτό και καλό παιχνίδι των γηπεδούχων. Καταλυτικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα, έπαιξε και η εκπληκτική απόδοση του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Κώστα Μορφονιού, που ήταν πάντα παρών, κρατώντας απαραβίαστη την εστία του.
Στο πρώτο μέρος, ο Κτίστης με απευθείας κτύπημα φάουλ (απέκρουσε ο Μορφονιός σε κόρνερ), σημείωσε την καλύτερη φάση ενώ υπήρχε σαφής υπεροχή των γηπεδούχων, που δεν άφησαν τους αντιπάλους τους να δημιουργήσουν ούτε μια τελική προσπάθεια.
Στο β’ ημίχρονο το παιχνίδι διήρκεσε 30’-35’ λεπτά, αφού οι παίκτες του Αφιδναϊκού καθυστερούσαν εμφανώς, χωρίς όμως ο διαιτητής να κάνει κάτι γι’ αυτό... Ο Παμπαινικός μπήκε αποφασισμένος, συνεχίζοντας να δείχνει την ανωτερότητά του, πολλαπλασιάζοντας τις ευκαιρίες του (φάουλ Γκόμπλια μόλις άουτ, σουτ Λαλαούνη στην κίνηση με τον Μορφονιό να κάνει άλλη μια εντυπωσιακή επέμβαση).
Στο 75’ ο διαιτητής και ο α’ βοηθός έκλεισαν τα μάτια σε πέναλτυ υπέρ των γηπεδούχων (χέρι του Π. Νικολάου, που κοντρόλαρε την μπάλλα και μετά απομάκρυνε)! Στο 90’ ο Λαλαούνης από πλάγια θέση (μετά από διαγώνια μπαλλιά του Παρθένη), σούταρε αλλά ο MVP Μορφονιός, έστειλε με τα πόδια την μπάλλα κόρνερ.
Μέτρια (είχε αρκετά λάθη), η διαιτησία Πανούτσου – Παπαδιώτη, Πειρασμάκη.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Χοτζάι, Μπρέγιαννης, Λαλαούνης, Κοτροζίνης, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας, Κτίστης (68’ Πετρόπουλος), Παρθένης, Λόκου (78’ Κατσίμπρας), Τσιγάρας, Δημήτρουλας.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Πάντος): Μορφονιός, Κλισί, Δήμας, Άλι, Π. Νικολάου, Ζουβερέλλης, Γάγγας, Μ. Γκιόλλα (88’ Σταματέλος), Τσαβδαρίδης, Νυχάς, Μίχας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money