Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΚΑΘΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ…


Από αριστερά οι κ.κ. Βελτανιώτης, Πέππας, Νικολάου, Αποστολίδης, Δεστούνης, σε παλαιότερο στιγμιότυπο
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΝΤΟΜΠΡΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΚΩΤΣΑΙΝΑΣ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

Μεγάλη αμηχανία επικρατεί μεταξύ των παραγόντων των σωματείων της Ένωσης, για τις διοικητικές εξελίξεις και τα παρεπόμενα, κυρίως στον ευαίσθητο τομέα της διαιτησίας! Οι νέα διοίκηση ανακοίνωσε στην σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. (Πέμπτη 24/9), την σύνθεση της νέας Επιτροπής Διαιτησίας, η οποία συνεδρίασε αμέσως κι όρισε τους διαιτητές του ερχόμενου Σαββατοκύριακου. Πρόκειται για τον νέο πρόεδρο του Δ.Σ. Γρηγόρη Αποστολίδη, που ανέλαβε και την προεδρία της Επιτροπής, τον αναπληρωτή Μανώλη Ντόμπροβιτς και μέλος τον Κώστα Κώτσαινα.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το σχήμα αυτό θα παραμείνει όσο χρειάζεται, προκειμένου η νέα διοίκηση να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις νέας συνεργασίας με τον Σύνδεσμο Διαιτητών. Αν όμως υπάρξει διαφωνία στο θέμα των ποσοστών των διαιτητών, τότε δεν φαίνεται να υπάρχει περιθώριο συνεργασίας.
Η νέα Επιτροπή Διαιτησίας έστειλε ήδη επιστολή στον Σύνδεσμο Διαιτητών, με την οποία ζητάει συνεργασία σε νέο πλαίσιο αρχών. Γι’ αυτό, η διοίκηση του Συνδέσμου Διαιτητών συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. την ερχόμενη Δευτέρα 28/9. Οι τελευταίες εξελίξεις έχουν κινητοποιήσει παλαιά και νέα μέλη του Συνδέσμου, που περιμένουν να δουν «που το πάει» η νέα διοίκηση της Ένωσης…
Το περίεργο είναι ότι η ΕΠΣΑΝΑ, σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της, επισημαίνει: «Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης, δηλώνουμε ότι έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στους διαιτητές μας. Σεβόμενοι τα σωματεία, εγγυόμαστε την σωστή λειτουργία των πρωταθλημάτων μας και δικαιολογούμε κάθε ανθρώπινο λάθος». Δηλαδή, με τον τρόπο τους οι νέοι διοικούντες δικαιολογούν όσους ανησυχούν για την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων και εγγυώνται για την διαιτησία, χωρίς να έχουν τον απόλυτο έλεγχό της!
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι ορισμοί που έγιναν χθες για τους αγώνες του ερχόμενου Σαββατοκύριακου, έχουν πολλά λάθη και απ’ αυτό το «πλάνο αγώνων» θ’ αντικατασταθούν εξ ανάγκης αρκετοί διαιτητές και βοηθοί, λόγω υποχρεώσεων στις εθνικές κατηγορίες και άλλων κωλυμάτων. Ακόμη και ο ορισμός της «επσανικής» διασώστριας κ. Μαραγκού σε αγώνες Α’ και Γ’ κατηγορίας, θυμίζει πολύ τους ορισμούς του παραιτηθέντος κ. Σούλου!
Από την άλλη, η συνεργασία με την νέα διοίκηση των κ.κ. Ντόμπροβιτς και Κώτσαινα, που είναι μέλη του Συνδέσμου, πρέπει να αντιμετωπισθεί με συμπάθεια από την πλευρά των διοικούντων τον Σύνδεσμο, σε μια προσπάθεια να σωθούν τα προσχήματα και να προχωρήσει η Ένωση στην διεξαγωγή των αγώνων, που διαφορετικά έπρεπε να αναβληθούν!


* Η επιστολή του προέδρου Γρηγόρη Αποστολίδη και του γεν. γραμματέα Γιώργου Φλαμπούρη, προς την διοίκηση του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής, έχει ως εξής:
Σύσταση Επιτροπής Διαιτησίας
Αξιότιμε Πρόεδρε και μέλη του Δ.Σ. Συνδέσμου Αν. Αττικής
Κατόπιν παραιτήσεών σας από μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας, σας γνωρίζουμε την νέα σύνθεση της Επιτροπής που απαρτίζεται από παλαιά μέλη του Συνδέσμου σας:
Πρόεδρος: Γρηγόρης Αποστολίδης.
Αναπλ. Πρόεδρος: Εμμανουήλ Ντόμπροβιτς.
Μέλος: Κωνσταντίνος Κώτσαινας.
Ζητάμε τις θέσεις, τις προτάσεις και τις απόψεις σας, σχετικά με την στελέχωση της νέας Επιτροπής Διαιτησίας και γενικότερα για την λειτουργία της διαιτησίας.
Παρακαλούμε όπως μας προτείνετε μέλη σας για πιθανή μελλοντική συνεργασία τόσο στην Επιτροπή όσο και στον ορισμό παρατηρητών διαιτησίας για να προχωρήσουμε σε σχεδιασμό ενός νέου πλαισίου συνεργασίας της Ένωσης με τον Σύνδεσμό σας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money