Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΑΝΟΙΞΗ 0–0



Ισόπαλο χωρίς τέρματα το γειτονικό ντέρμπυ, με τον γηπεδούχο Αφιδναϊκό να υποδέχεται την γειτόνισσα Άνοιξη, σ’ ένα παιχνίδι με λίγες καλές φάσεις και την Άνοιξη κάπως καλύτερη στο β’ ημίχρονο.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν στην αρχή ευκαιρία να σκοράρουν με σουτ του Κολώτα, ενώ στο 11' οι γηπεδούχοι απάντησαν με σουτ του Δήμα. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο Αφιδναϊκός διατήρησε αναιμική υπεροχή…
Στο β’ 45λεπτο η Άνοιξη εμφανίσθηκε βελτιωμένη και απείλησε στο 70' (μετά από κτύπημα κόρνερ του Ελευθερίου, ο Ι. Αθανασόπουλος σούταρε, κι απέκρουσε ο Μορφονιός). Παραλίγο να γίνει γκολ στο 80’ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ελευθερίου (η μπάλλα έφυγε ελάχιστα άουτ)! Και στο 89' ο Δαρζέντας έφυγε στην αντεπίθεση από πλάγια θέση αλλά έχασε τον έλεγχο της μπάλλας και μαζί την ευκαιρία.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Κάλλης, Οικονόμου.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Πάντος): Μορφονιός, Δήμας, Ι. Γιώτης (84' Κλίσι), Π. Νικολάου, Άλι, Γκιόλλα (61' Τσαλίδης), Γ. Τάτσης, Φιλλής, Δημητριάδης, Ζουβερέλλης, Κάρολι.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μουλάς, Χουζούρης, Κολώτας, Κυριάκης, Ι. Αθανασόπουλος, Κ. Ελούνα Αμπέλε (34' λ.τρ. Ζώτος), Λυγομένος, Δαρζέντας, Μπουσδέκης (74' Β. Θεοδώρου), Ε. Αθανασόπουλος, Βλαχάκης (54' Π. Ελευθερίου).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money