Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΣΑΝΑ Ο Γ. ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ

Νέο πρόεδρο, τον Γιώργο Παπαμακάριο, απέκτησε το Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ, κατόπιν παραιτήσεως του Δημήτρη Βελτανιώτη. Η χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου ήταν ήρεμη και τα γεγονότα εξελίχθηκαν χωρίς απρόοπτα. Η ανησυχία που σοβούσε στους κόλπους της ΕΠΣΑΝΑ από την συμπεριφορά της Ένωσης στις εκλογές της ΕΠΟ, έχει εξελιχθεί -σε πρώτη φάση- σε αποκλεισμό των διαιτητών της Ένωσης από τα εθνικά πρωταθλήματα. Οι «κακές σχέσεις» της Ένωσης με την νέα διοίκηση της ΕΠΟ, πρέπει να εξομαλυνθούν και το κλίμα αναταραχής που έχει δημιουργηθεί, να ξεπερασθεί.
Προς αυτή την κατεύθυνση κινήθηκε ο κ. Βελτανιώτης, ο οποίος αφού έκανε τις επαφές του με όλους τους θεσμικούς και μη παράγοντες της Ομοσπονδίας και της Ένωσης, κατέληξε στην άποψη ότι η καλύτερη λύση για το καλό των σωματείων-μελών της ΕΠΣΑΝΑ, ήταν η παραίτησή του από το αξίωμα του προέδρου, ώστε να εκτονωθεί το κλίμα δυσπιστίας που διακατέχει τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Σαρρή και τους συνεργάτες του.

Με τίτλο «Βαρύς ο απόηχος των εκλογών στην ΕΠΟ», είχαμε γράψει –μεταξύ άλλων- στις 12 περασμένου Οκτωβρίου:
Το θέμα που συζητήθηκε εκτός ημερησίας διατάξεως στην πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. μετά τις εκλογές της 6ης Οκτωβρίου στην ΕΠΟ, αναφερόταν σε έντονες φήμες ότι «αντί για Σαρρή, ψηφίσαμε Γκαγκάτση»! Ο κ. Βελτανιώτης είχε δηλώσει: «Όποιο ψεγάδι υπάρχει στις σχέσεις της Ένωσης με την ΕΠΟ, θα φροντίσω να ξεπερασθεί. Εγώ είμαι υπεύθυνος να αποκαταστήσω τις σχέσεις μας με την ΕΠΟ».
Κι εμείς σχολιάσαμε: Εκεί φάνηκε να κλείνει το θέμα. Όμως, δεν εξαντλήθηκε, διότι πολύ σύντομα –είναι βέβαιο- θα επανέλθει προς συζήτηση στο Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ. Σε παρόμοιο γεγονός, που συνέβη στην Ένωση Αχαΐας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας υπέβαλε την παραίτησή του για λάθος χειρισμό στις εκλογές της ΕΠΟ, την περασμένη Τετάρτη 10/10/2012.

Στη συνεδρίαση της 7/11 το θέμα επανήλθε, με υποβολή παραίτησης εκ μέρους του Δημήτρη Βελτανιώτη, η οποία έγινε δεκτή απ’ όλους πλην του Ξεν. Ρούσση, που υποστήριξε ότι «δεν πρέπει να την πληρώσει μόνο ένας άνθρωπος».
Η ὠρα της καταμἐτρησης των ψἠφων απὀ τον γραμματἐα Θ. Ροὐσση.
Αμέσως ανέλαβε χρέη προέδρου ο α’ αντιπρόεδρος Γ. Παπαμακάριος, ο οποίος προχώρησε σε υποβολή υποψηφιοτήτων και ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου.
Υποψηφιότητα έθεσαν οι κ.κ. Παπαμακάριος και Ξ. Ρούσσης. Μετά την σχετική μυστική διαδικασία και την καταμέτρηση των ψήφων, βρέθηκαν 6 ψήφοι υπέρ του κ. Παπαμακάριου και 5 υπέρ του κ. Ρούσση.
Έτσι εξελέγη και αναδείχθηκε νέος πρόεδρος ο Γιώργος Παπαμακάριος. Υπέρ του κ. Παπαμακάριου θεωρείται ότι ψήφισαν οι κ.κ. Δ. Βελτανιώτης, Θ. Ρούσσης, Γ. Νικολάου, Ευ. Τσεβάς, Ανδρ. Μπέτσης και υπέρ του κ. Ξ. Ρούσση φέρονται να ψήφισαν οι κ.κ. Γρ. Αποστολίδης, Γ. Φλαμπούρης, Στ. Χρυσάφης και Δ. Δεστούνης.
 
* Η αναδιάρθρωση του Δ.Σ. θα ακολουθήσει στην επόμενη συνεδρίαση.

1 σχόλια:

γεωργιος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ!!!!!
Για μια ακομη φορα αποδεικνιεται οτι ο νεος προεδρος Σαρρης δεν λειτουργει με αξιοκρατικα κριτηρια αλλα με βαση αυτους που τον ψηφισαν!!!Και για τον λογο αυτο πρεπει να παραιτηθει ο προεδρος της ΕΠΣΑΝΑ για να ειναι αρεστος στον νεο προεδρο της ΕΠΟ.
Αντι ολοι να επαναστατησουν και να τα βγαλουν στην φορα κανουμε οτι μας πει ο Σαρρης και οι ανθρωποι του...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money