Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – Α.Ε. ΜΕΝΙΔΙΟΥ 3-0











Εμφανής η διαφορά δυναμικότητος των αντιπάλων, με αποτέλεσμα ο αγώνας να εξελιχθεί σε μονόλογο των γηπεδούχων, οι οποίοι από απροσεξία κάποιων παικτών τους στην τελική προσπάθεια, δεν έδωσαν στο σκορ μεγάλες διαστάσεις!
Το 1-0 έγινε στο 14′ από τον Χοντζάλη, ο οποίος πήρε την μπάλλα από το κέντρο έκανε επέλαση από αριστερά, πέρασε 2-3 αμυντικούς και πλάσαρε άψογα τον ανήμπορο να αντιδράσει Τσαρλή.
Το 2-0 έκανε πάλι ο Χοντζάλη, στο 40′ με κεφαλιά, αφού προηγήθηκε ευκαιρία (28’) με κεφαλιά του Κούλιμπη εξ επαφής και άλλη μία με τον Χοντζάλη στο 29′, όταν μπήκε μετωπικά και δευτερόλεπτα πριν πλασάρει για το γκολ, η μπάλλα δεν τον …ακολούθησε, και χάθηκε η ευκαιρία. Στο 30′ τραυματίσθηκε ο Κούλιμπης, σε ανύποπτη φάση, και τον αντικατέστησε ο Χρήστου.
Στο 47′ και σε ανατροπή του Χρήστου, ο Πρωτέας κέρδισε πέναλτυ. Το κτύπησε εύστοχα ο Καλιανιώτης, για το 3-0. Ακολούθησε χορός ευκαιριών (5-6) που δεν …χάνονται, με πρωταγωνιστές τον Χουσιάδη και τον Χρήστου, ο οποίος ακόμη δεν έχει βρει τον εαυτό του.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Σπυρόπουλος και Καραπάνος.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Παπαϊωάννου, Κατσούλας, Μακροδημήτρης (67' Δαβής), Κούλιμπης (30' λ.τρ. Χρήστου), Λάζαρης, Διαμάντης, Λάππας (50' Χουσιάδης), Τζανής, Μαραγκός, Χοντζάλη, Καλιανιώτης.
ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ: Τσαρλής, Καλαϊτζίδης (46' Κωσταντινίδης), Πανταζής, Μπαρκαγιάννης, Τσόκας (46' Βενετικίδης), Μαβίδης, Μυρισκλάβος (70' Γκαβαρέλης), Ρούσσος, Κουλέπης, Πέτρου, Ζαμπουνίδης.

* Μετά τον αγώνα οι αθλητές του Πρωτέα παρέλαβαν το νέο ιματισμό και τσάντα της ομάδας, προσφορά του χορηγού Σωτήρη Μακροδημήτρη, τον οποίο o γεν. αρχηγός του συλλόγου Νίκος Γιαννόπουλος ευχαρίστησε δημόσια, όπως επίσης και τον κ. Λεωνίδα Βαριά, για την οικονομική ενίσχυση προς το σωματείο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money