Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΩΡΩΠΟΣ 1-1


Φανερά καλύτερος ο Κεραυνός, αγχώθηκε να ισοφαρίσει τον Ωρωπό, που είχε «κέρβερο» τερματοφύλακα, ο οποίος απέτρεψε την ήττα της ομάδας του. Με τις οδηγίες του Μιχάλη Βλάχου για πρώτη φορά στον πάγκο, η ομάδα του Ωρωπού έπαιξε ψυχωμένα και πήρε την πολύτιμη ισοπαλία. Οι φιλοξενούμενοι στο ουδέτερο γήπεδο της Αγ. Άννας, που έγινε το ματς λόγω της γνωστής τιμωρίας του Κεραυνού, ευτύχησαν να προηγηθούν στο 30’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Αλούση αλλά απ’ εκεί και πέρα οι θεωρητικά γηπεδούχοι, πήραν πλήρη πρωτοβουλία στις κινήσεις και ατύχησαν (παρ’ ότι κέρδισαν δύο πέναλτυ) μόνο να ισοφαρίσουν… Περί τις 15 φάσεις για γκολ έκανε ο Κεραυνός! Είχε δοκάρια, με τον Κοντογιάννη στο 18’ και τον Κρυεμάδη στο 25’. Πέναλτυ του Κοντογιάννη στο 65’ απέκρουσε ο ηρωικός τερματοφύλακας Βασιλειάδης και μόλις στο 78’ ο Λούτζη, με νέο κτύπημα πέναλτυ, έφερε το παιχνίδι στα ίσια.
Με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβλήθηκε στο 85’ ο Αποστολόπουλος.
Σωστές ήταν οι υποδείξεις των πέναλτυ, όπως και η εν γένει διαιτησία του Γιαλούρη, όπως και των συνεργατών του Φαμέλη και Κωστάρα.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Γ. Παππάς, Παπασωτηρίου, Λιούμης, Χ. Παππάς (46' Μεγαγιάννης), Αναγνώστου (65' λ.τρ. Λούτζη), Πρίφτης, Γεωργίου, Κρυεμάδη, Γ. Ρώμας (70' Δ. Ρώμας), Κοντογιάννης, Μπάτρης.
ΩΡΩΠΟΣ: Βασιλειάδης, Αποστολάκης, Μίγγηρης, Γκλιάτης, Βούσουλας, Μέγας (60' Γιακουμέλος), Αποστολόπουλος, Παπαγεωργίου, Νουόμπα (80' Λέων), Αλούση, Κρομμύδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money