Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 2-1

Επανήλθε στις νίκες η Δόξα Κορωπίου με 2-1 επί του κουρασμένου Νικηφόρου. Οι γηπεδούχοι «γύρισαν» το παιχνίδι στο β’ ημίχρονο αφού οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τέρμα του Βαζέχα στο 19’, που εκμεταλλεύθηκε κακή συνεννόηση των αμυντικών της Δόξας με τον τερματοφύλακα Αποστολίδη.
Ο Νικηφόρος στάθηκε αξιοπρεπώς μέχρι το πρώτο δεκάλεπτο του β’ μέρους, οπότε ήλθε η κατάρρευση από την κούραση του 120λεπτου αγώνα κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης!
Η Δόξα, που ήταν ελαφρώς καλύτερη σ’ όλη την διάρκεια της συνάντησης, ισοφάρισε στο 54’ με τον Δάβαρη, γκολ για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι ότι η φάση ήταν οριακά οφ-σάιντ. Πάντως, λίγο αργότερα (65’) οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν το 2-1 με σκόρερ τον Παπαδά αφού έχασαν και σειρά άλλων σημαντικών ευκαιριών να πετύχουν κι άλλα τέρματα.
Στο 78’ απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Θεοχάρης και στο 86’ –παρότι με 10 παίκτες- η Δόξα συνέχισε να υπερέχει και ο Δάβαρης είχε δοκάρι.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Αρ. Γαλάνη, Πολυδωρόπουλου και Σπίθα.
ΔΟΞΑ: Αποστολίδης, Κωστάζος, Μαρινάκης, Γκαδίτης, Θεοχάρης, Αμπεντινάι, Μπερέτας (65' Βαλσαμογιάννης), Μινάι (52' Σύρος), Δάβαρης, Πουλάκης, Παπαδάς (90' Ι. Κόλλιας).
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Νικολάου, Αλεξανδράκης, Χαβενετίδης, Ταφιλάι, Νάτσης, Παπαβασιλείου, Βεντούρης, Χαρικιόπουλος (69' Βαγενάς), Αποστολόπουλος, Βαζέχα, Κανελλόπουλος (66' Ζέεμπε).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money