Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΚΑΜΙΝΟ - ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 0-1













Νικηφόρο πέρασμα από το Συκάμινο έκανε ο Εθνικός Νέας Μάκρης με 1-0, ενώ μπορούσε να σημειώσει κι άλλα τέρματα. Πάντως, το Συκάμινο παρουσιάσθηκε αρκετά καλό.
Το 1-0 έγινε στο 20’ με σκόρερ τον Σπανομαρίδη. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται ότι ενώ είχαν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, στο 20' ο Τσαγκαράκης, ένας από τους καλύτερους παίκτες του Συκαμίνου, πήρε άδεια από τον διαιτητή να δέσει τα κορδόνια του. Το παιχνίδι φυσιολογικά δεν διεκόπη, αντίθετα με ότι –κακώς- περίμεναν οι παίκτες των γηπεδούχων. Έτσι, οι παίκτες του Εθνικού οργάνωσαν επίθεση και καθώς η άμυνα του Συκαμίνου ήταν αποδιοργανωμένη, πέτυχαν το γκολ!
Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το σκορ και με αντεπιθέσεις απειλούσαν χωρίς αποτέλεσμα. Στο 76’ απεβλήθη ο Βασιλάκης (απευθείας κόκκινη κάρτα).
Σε πρωταγωνιστή της συνάντησης εξελίχθηκε ο διαιτητής, με τα λάθη και την συμπεριφορά του (οι γηπεδούχοι παραπονούνται ότι αντιμιλούσε σε παίκτες και φιλάθλους)! Διαιτητές: Καζάς, (Σμέρος και Μπαλάγκα).
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Μπάρο, Φασουλής, Κουσκούνης, Τσαγκαράκης, Σουβατζής, Μπάνας, Μαργέτας (70’ Γαρυφάλλου), Τζιαχρήστας (80’ λ.τρ. Φώτος), Παπαγάλος (46’ Βασιλάκης), Φιλλής.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Καραλής, Ζούρος, Βιβικίδης, Αζάλ, Ελευθερίου, Παπαδόπουλος, Χατζόπουλος, Σπανομαρίδης, Στεφανίδης (70’ Αλτιπαρμάκης), Μαγγίνας (85’ Γκετιάν), Αντωνίου (75’ Χαρίσης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money