Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΟΙΞΗ – ΚΑΛΥΒΙΑ 1-1

Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση Άνοιξης-Καλυβίων, με τις δύο ομάδες να διαμαρτύρονται για την άτυχη διαιτησία του κ. Κωστάρα, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του παιχνιδιού.
Στο α’ ημίχρονο τα Καλύβια δημιούργησαν ευκαιρία μόλις στο 4’ με τον Καρελιώτη, που βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακα Βιγλάκη και σούταρε άουτ ενώ στο 36’ ο Βασιλείου είχε κι άλλη παρόμοια αποτυχημένη προσπάθεια…
Η Άνοιξη χωρίς τον Νιγηριανό Ομόρντια, λόγω απουσίας του στο εξωτερικό, διατήρησε –στο ίδιο διάστημα- ελαφρά υπεροχή και είχε ορισμένες ανολοκλήρωτες ενέργειες. Έτσι συνέχισε και στο β’ μέρος, μπαίνοντας δυνατά στο παιχνίδι και κερδίζοντας πέναλτυ στο 54’, που εκτέλεσε ο Μανουσάκης, στέλνοντας την μπάλλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Τελικά, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 58’ όταν έξω από την μεγάλη περιοχή εκτελέσθηκε φάουλ με υποδειγματική κομπίνα και ο Μπουσδέκης με πλασέ έκανε το 1-0. Σ’ αυτό το χρονικό σημείο, απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σερμπενιάδης.
Πάντως, τα Καλύβια στο υπόλοιπο 30λεπτο, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, στάθηκαν καλύτερα από την Άνοιξη στον αγωνιστικό χώρο, κι έφεραν το ματς στα ίσια (64’) με κεφαλιά του Χριστόπουλου σε σέντρα του Καρελιώτη. Μάλιστα, στο 93’ παραλίγο να πάρουν και τη νίκη, με ευκαιρία που έχασε ο Γκίνης.
Στις καθυστερήσεις του ματς αλλά και με τη λήξη, ο πάγκος της Άνοιξης επιτέθηκε φραστικά στον βοηθό διαιτητή και αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα ο Σταυρόπουλος, που καθόταν στον πάγκο των αναπληρωματικών και ο παράγοντας κ. Πατρίκιος.
Με λάθη σε βάρος και των δύο ομάδων ήταν η διαιτησία των Κωστάρα, Ρούντου και Β. Γαλάνη.
ΑΝΟΙΞΗ: Βιγλάκης, Κυριάκης, Κολώτας, Γιομπάδαλης (73’ Λιτσένι), Δεσύλλας, Ι. Αθανασόπουλος, Μανουσάκης, Λάζος, Μαπάκης (54’ Δαρζέντας), Μπουσδέκης, Αδρακτάς.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παρλακίδης, Κοτλίδας, Β. Μπούτσης, Χριστόπουλος, Στουραΐτης, Μουστόγιαννης, Χρ. Μπούτσης, Μαραγκός, Καρελιώτης (64’ Γκίνης), Σερμπενιάδης, Βασιλείου (90’ Λυριτζής).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money