Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΑΥΛΩΝΑΣ 1-1

Το Κρυονέρι παραχώρησε απροσδόκητη ισοπαλία 1-1 στον Αυλώνα, που παρουσιάσθηκε με νέο προπονητή, τον Παναγιώτη Κάλλη, και άλλη ψυχολογία. Το ισόπαλο αποτέλεσμα δημιούργησε τριγμούς στην ομάδα του Κρυονερίου ενώ ήταν σημαντικότερο για τους φιλοξενούμενους, διότι έπαιζαν από το 35’ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κάρολι Ταουλάν.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και μέχρι το 20' πίεσαν ασφυκτικά τον Αυλώνα. Όμως, ο τερματοφύλακας Καλέμης και οι έμπειροι αμυντικοί Μαλαβάκης και Παλαιοσπύρος, υπερασπίσθηκαν άξια την εστία τους. Μετά το 20' το παιχνίδι ισορρόπησε, καθώς οι φιλοξενούμενοι έβγαιναν δειλά-δειλά σε αντεπιθέσεις. Στο 35' απεβλήθη ο Ταουλάν με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Το Κρυονέρι πέτυχε γκολ στα αμέσως επόμενα λεπτά, που ακυρώθηκε ως χέρι του επιθετικού που σκόραρε. Στην εκπνοή του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι σημείωσαν κι άλλο γκολ, που ακυρώθηκε πάλι ως οφ-σάιντ. Έτσι, το πρώτο 45λεπτο έληξε 0-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο, το Κρυονέρι εμφανίσθηκε αποφασισμένο να πάρει τη νίκη και στο 50’ προηγήθηκε (1-0) με δυνατό σουτ του Ζερμπίνη. 
Όμως οι γηπεδούχοι είχαν λογαριάσει χωρίς τον… Καλέμη! Ο τερματοφύλακας του Αυλώνα πραγματοποίησε σειρά εντυπωσιακών αποκρούσεων, κρατώντας το σκορ στη διαφορά τους ενός τέρματος.
Έτσι, στο 75’, σε αντεπίθεση του Αυλώνα, η μπάλλα βρήκε (εντός περιοχής) το χέρι του Κανταρέλλη. Το πέναλτυ που καταλογίσθηκε, εκτέλεσε εύστοχα ο Τζιόμαλλος φέρνοντας το ματς στα ίσια (1-1).
Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα οι γηπεδούχοι πίεσαν σε όλο το γήπεδο αλλά οι 10 παίκτες του Αυλώνα αντιστάθηκαν, καθώς ο Μάριος Καλέμης με 2-3 εξαιρετικές αποκρούσεις κράτησε το 1-1.
Μετά τη λήξη του παιχνιδιού θερμόαιμοι οπαδοί του Κρυονερίου μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και επεχείρησαν να επιτεθούν στον διαιτητή. Επικράτησε ένταση και εκνευρισμός με λεκτικές αντιδράσεις, χωρίς να υπάρξει συνέχεια…
Διαιτητές: Παπαδιώτης, Γκούγκαρης, Πειρασμάκης.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Κυρλέσης, Καστρινός, Μεντί, Χουζούρης (46’ Κόλμπερ - Ελούνα Αμπέλε), Κανταρέλλης, Χαλίλι, Χρυσικόπουλος, Ευθυμιάδης (85’ Λαθουράς), Ρίζος, Ζερμπίνης, Νυχάς (76’ Βλαχάκης).
ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Παλαιοσπύρος, Μαλαβάκης, Μιγκέλ Νακάι, Τσέλιος (45’ λ.τρ. Τσαχρής, 70’ Κούφο), Ντενίζ Σεφεράι (45’ Πούγιας), Κάρολι Ταουλάν, Νάνος, Δημητριάδης, Τζιόμαλλος, Λέκκας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money