Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΜΑΡΚΟ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 0-2









Σαφώς καλύτερος ο Κεραυνός, επικράτησε της άνευρης γηπεδούχου Μαρκό με 2-0, στο παραδοσιακό ντέρμπυ της περιοχής, που αυτή τη φορά δεν ήταν ντέρμπυ! Από την αρχή οι φιλοξενούμενοι επιδίωξαν –και πέτυχαν- να επιβάλλουν την προσωπικότητά τους. Δημιούργησαν την πρώτη τους ευκαιρία να σκοράρουν μόλις στο 2’ με τον Δ. Ρώμα και πέτυχαν το 1-0 στο 10’ με τον Γ. Ρώμα, ύστερα από ενέργεια και ωραία πάσα – «τρύπα» του Κοντογιάννη.
Η αντίδραση των γηπεδούχων δεν ήταν η αναμενόμενη. Προσπάθησαν να επιτεθούν αλλά δεν κατάφεραν να οργανώσουν επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Παππά. Ο εκνευρισμός και η υπερβολή στις προσπάθειές τους, απέφερε μόνο μια αποβολή! Ο Τσώνης στο 36’ παραφέρθηκε στιγμιαία και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή.
Σχεδόν αμέσως μετά (38’) ήλθε και το 2-0 με σκόρερ τον Λούτζη, που εκμεταλλεύθηκε σέντρα του Γ. Ρώμα. Εκεί κρίθηκε το ματς.
Στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα υπήρξαν προσπάθειες κι από τις δύο πλευρές αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Άξια αναφοράς ήταν μόνο μια φάση στο 67’, όταν ο οπισθοχωρημένος Δημογιάννης ανέτρεψε τον Κρυεμάντη εντός περιοχής αλλά ο διαιτητής (επειδή υπήρχε μεγάλη αλλά αδικαιολόγητη γκρίνια από την Μαρκό για την αποβολή του Τσώνη) έδειξε κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Κεραυνού αντί για πέναλτυ! 
Πολύ καλή η διαιτησία του Β. Λάμπρου, (Δ. Τζαφόλιας και Οικονόμου).
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Φιωτάκης (70' Κωστής), Σιδέρης (56' Ρεγκάκος), Καβάσης, Κοντζιάς, Ρίζος, Τσώνης, Φουστέρης, Αγγελάκος (75' Ντούνης), Δημογιάννης, Γκαβασιάδης.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Γ. Παππάς, Παπασωτηρίου, Λιούμης, Μεγαγιάννης, Πρίφτης, Χ. Παππάς (80' Κατσίκης), Λούτζη (85' Ευφραιμίδης), Γ. Ρώμας, Δ. Ρώμας (65' Μπάτρης), Κοντογιάννης, Κρυεμάντη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money