Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ – ΣΤΑΜΑΤΑ 2-1









Πετυχαίνοντας δύο γκολ μέσα σ’ ένα δίλεπτο, η Μάχη επιβλήθηκε γηπεδούχος της Σταμάτας με 2-1. Βαθμολογικά η νίκη αυτή έδωσε μεγάλη ανάσα στην ομάδα του Μαραθώνα ενώ η ήττα της Σταμάτας την έφερε ακὀμη πιο πίσω, στην 9η θέση. Το πλεονέκτημα της πρωτοβουλίας στο α’ ημίχρονο εκμεταλλεύθηκαν οι γηπεδούχοι και «καθάρισαν» το ματς, καθώς οι φιλοξενούμενοι στο β’ μέρος ήταν καλύτεροι, μείωσαν σε 2-1 και απείλησαν με ισοφάριση, όταν η Μάχη έμεινε με 10 παίκτες.
Το 1-0 έγινε από τον Ενέι στο 34’ και πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ήλθε και το 2-0 με σκόρερ τον Χατζηλία, που έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα του στα τελευταία παιχνίδια…
Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου, η Σταμάτα μπήκε δυνατά και κατάφερε να σημειώσει στο 55’ με τον Δεσύλλα, σε 2-1. Λίγο αργότερα (58’) απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γρίβας των γηπεδούχων. Προσπάθησαν να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι αλλά δεν αξιοποίησαν καμία ευκαιρία ενώ και οι γηπεδούχοι είχαν ορισμένες καλές ατελείωτες προσπάθειες.
Μετά τη λήξη του αγώνα υπήρξε έντονος εκνευρισμός μεταξύ παικτών των δύο ομάδων και προφανώς ανταλλαγή «γαλλικών» με σπρωξίματα! Ο διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνος, κάτι περί «συγκρούσεως παικτών»! Τώρα, τι σημαίνει σύγκρουση, μόνο όσοι ήταν στο γήπεδο μπορεί να μας πουν…
Καλοί οι διαιτητές Χριστοδούλου, Οικονόμου και Νικολακάκος.
ΜΑΧΗ: Βοτσίδης, Γρίβας, Τσέλα, Ν. Χαμάμης, Πλατσιώτας, Καραλής, Μεταξάς (50' Σένε), Νταής, Ενέι (55' Μέξης), Μίχας, Χατζηλίας.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Μαμάης, Δημητρίου, Ζινχιρία, Μπόρας, Ντιούφ, Καραμήτρος (46' Κ. Τσεβάς), Καλογήρου, Οικονομόπουλος, Μπερμπάντης (55' Κριεμάδης), Χ. Τσεβάς, Δεσύλλας (60' Πέππας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money