Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 1-2

















Ο Αήττητος πέτυχε την πιο μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής, νικώντας τον γηπεδούχο Παλληνιακό με 2-1! Δεν ήταν μόνο ότι ο Αήττητος σκόραρε δύο φορές αλλά και ότι ο Παλληνιακός μπήκε σε περιπέτειες…  Το 0-1 έγινε στο 18’ από τον Μητσιώνη (οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οριακό οφ-σάιντ). Στο 56’ ο Μπερτσιάς, με πλασέ έπειτα από ατομική προσπάθεια του Ντρένοβα και σέντρα – ασίστ την κατάλληλη στιγμή προς τον σκόρερ, ισοφάρισε 1-1. Όμως, πάλι ο Μητσιώνης στο 74’ με πλασέ μέσα από την περιοχή, έβαλε μπροστά στο σκορ τον Αήττητο, δίνοντας και την απίστευτη νίκη στην ομάδα των Σπάτων!
Ο Αήττητος δείχνει ικανός για καλά αποτελέσματα, περισσότερο στα εκτός παρά στα εντός έδρας παιχνίδια! Έπαιξε σύμφωνα με τις ανάγκες του αγώνα και πήρε αυτό που ήθελε, τη νίκη!
Προβλημάτισε άλλη μια φορά η μέτρια εμφάνιση του Παλληνιακού, παρά την ικανοποιητική απόδοση του τερματοφύλακα Χριστοφιλέα, ο οποίος σε 3-4 περιπτώσεις ήταν φανταστικός, κι απεσόβησε σίγουρα τέρματα. Πάντως, οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για επιθετικό φάουλ στον Χριστοφιλέα, σε φάση που προηγήθηκε του 1-2 αλλά και για το οφσάιντ που δόθηκε στον Κοβάνη στο 88’, όταν ο επιθετικός του Παλληνιακού σημείωνε το 2-2!
Καλός ο διαιτητής Βακκάς αλλά με λάθη οι βοηθοί του Σπ. Λιάπης και Ρούντος.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Αλβανός (70’ Αναστασίου), Ρακιντζόπουλος, Κουτσούκος (84' Κοβάνης), Καρακάσης, Πάσσαρης, Ντρένοβα, Σκεντούλη, Κούνας (46' Σιαδήμας), Μπερτσιάς, Κούσης.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Χατζηφόρος, Μαγκουσοχατζάκης, Μαγκλάρας, Καλούδης, Μπαρμπαρούσης, Καρόκης (59' Λάππας), Φράγκος, Κολάνγκη, Μασκλαβάνος, Μπαράκος (90' Φυτιλής), Μητσιώνης (86' Τσαμουρτζής).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money