Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ 0-0

Ο Πρωτέας παραχώρησε ισοπαλία στον Ραμνούντα Γραμματικού, που έχει δημιουργήσει παράδοση καλών αποτελεσμάτων όταν παίζει στην Π. Φώκαια! Όπως στη συνάντηση Κυπέλλου, που ο Ραμνούς απέκλεισε τον Πρωτέα, έτσι και στο πρωτάθλημα, παρά την ανωτερότητα και τις χαμένες ευκαιρίες των γηπεδούχων, οι φιλοξενούμενοι έφυγαν από το γήπεδο με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας…
Η επιθετική δυστοκία του Πρωτέα ήταν πρωτοφανής, καθώς οι παίκτες του αδυνατούσαν να στείλουν την μπάλλα στα αντίπαλα δίκτυα! Το παιχνίδι άρχισε με 20λεπτη καθυστέρηση λόγω της μη έγκαιρης προσέλευσης του γιατρού του αγώνα!
Μετά το πρώτο δεκάλεπτο, στη διάρκεια του οποίου οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή ευκαιρία να σκοράρουν από λάθος της άμυνας του Πρωτέα, ο έλεγχος των κινήσεων ανήκε στους γηπεδούχους, οι οποίοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, που ορισμένες ήταν «γκολ στο πιάτο»! Κι όμως, χάθηκαν... Όπως στο τρίλεπτο 15’-18’ που χάθηκαν τρεις ευκαιρίες -οι πιο σημαντικές του πρώτου ημιχρόνου- από τον Χοντζάλη και τον Μαραγκό. Επίσης, το απευθείας κτύπημα φάουλ του Λάζαρη στο 67′ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας Δεληπουτουλούδης και η σημαντικότερη φάση του αγώνα (στο 82′), με τον Χρήστου μόνο του απέναντι στην εστία του Δεληπουτουλούδη, κι από καλή θέση σούταρε άουτ!
Ο Πρωτέας έπαιξε καλά και άξιζε τη νίκη. Δεν τα κατάφερε από καθαρά δικό του πρόβλημα.
Ο Ραμνούς δεν είναι τυχαία ομάδα. Έχει καλούς ποδοσφαιριστές και ισχυρή αμυντική διάταξη. Μπλόκαρε τον Χοντζάλη και απέφυγε το γκολ, πετυχαίνοντας τον στόχο του, να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.
Διαιτητές: Παπάζογλου, Καραθανάσης – Γκόντα.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Παπαϊωάννου, Κατσούλας, Μακροδημήτρης, Κούλιμπης (63′ Χρήστου), Λάζαρης, Διαμάντης, Λάπα, Τζανής, Μαραγκός, Χοντζάλη, Καλιανιώτης.
ΡΑΜΝΟΥΣ: Δεληπουτουλούδης, Καλαθάκης, Φαραντάκης, Ντούρας, Μουρίκης, Γκίκας (76′ Μακρής), Κόλλιας (60′ Ράπτης), Γκούρα, Σαμανίδης (56′ Χρυσίνας), Αμάτι, Τούντας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money