Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 3-0

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η νίκη με 3-0 του Νικηφόρου επί των Γλυκών Νερών! Ο υπηρεσιακός τεχνικός (στην ουσία ο γενικός αρχηγός του Νικηφόρου) Ηλίας Χορταργιάς, οδήγησε την ομάδα του σε εύκολη νίκη απέναντι στα «αγνώριστα» και αδιάφορα Γλυκά Νερά...
Οι γηπεδούχοι είχαν ένα ξέσπασμα καλής απόδοσης στο 15λεπτο 30’-45’ και μέσα σ’ ένα δίλεπτο σιγούρεψαν τη νίκη τους, όταν στο 30’ ο Βαζέχα –μετά από συνδυασμό και σουτ- έκανε το 1-0 και στο 32’ ο Κανελλόπουλος κέρδισε πέναλτυ, που εκτέλεσε εύστοχα ο Βαζέχα πετυχαίνοντας το 2-0.
Τα Γλυκά Νερά χωρίς διάθεση (πλην Μπούρμπουλα) και με αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού του Κάππου από το 15’, ήταν «ωσεί παρόντα»!
Στο 63’ ο Χαρικιόπουλος με έξοχη «λόμπα» πέρασε την μπάλλα πάνω απ’ τον τερματοφύλακα, γράφοντας το τελικό 3-0! Αργότερα, ο ίδιος παίκτης είχε κι άλλο ψηλοκρεμαστό σουτ, που έστειλε την μπάλλα μόλις ψηλά άουτ.
Γενικά, ο Νικηφόρος άξιζε της νίκης καθώς τα Γλυκά Νερά θύμιζαν περισσότερο ομάδα «περιπατητών», παρά αγωνιζομένων παικτών σε διαγωνιστικό πρωτάθλημα! Σαν να είχε προηγηθεί κάποιο σοκ, που τους επηρέασε αρνητικά! 
Ο Νικηφόρος δεν είχε σε αγωνιστική κατάσταση, λόγω τραυματισμών, τους Τσιριγώτη και Αντεριώτη.
Καλός ήταν ο διαιτητής Βακκάς και οι βοηθοί του Οικονόμου και Τσιαλογιάννης.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Καραγιάννης, Αλεξανδράκης (46' Βαγενάς), Χαβενετίδης, Νάτσης, Ταφιλάι, Παπαβασιλείου, Βεντούρης, Χαρικιόπουλος (83' Σλαβέβσκι), Κανελλόπουλος (74' Ζέεμπε), Βαζέχα, Αποστολόπουλος.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Γκιμούσης, Δ. Παπάζογλου, Κοτροζίνης, Τσαλδάρης (65' Καψάλας), Γιαννούλης (60' Γ. Παπάζογλου), Στέλλας, Κάππος (15' λ.τρ. Προβίδης), Μπούρμπουλας, Λουκής, Παπακωνσταντίνου, Γάσπαρης.

* Το στιγμιότυπο είναι από την συνάντηση Νικηφόρου - Γλυκών Νερών 1-2 της περασμένης αγωνιστικής περιόδου (21-4-2012).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money