Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΚΟΡΩΠΙ 1-2
















Με μεγάλη προσπάθεια κατάφερε το Κορωπί να περάσει νικηφόρα από τον πάντα επικίνδυνο και αγωνιστικό αλλά άσφαιρο επιθετικά Γέρακα. Μόλις στο 9’ ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Φύτρου, πραγματοποίησε το 0-1. Ήταν ένα «εύκολο» γκολ, που απογοήτευσε προσωρινά τους γηπεδούχους του Γέρακα, που είχε στο 30’ σουτ εκτός μεγάλης περιοχής του Βάρδα που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Παπαθεοδώρου.
Το Κορωπί στάθηκε πολύ καλά με τους νεαρούς κυρίως παίκτες του αλλά και ο Γέρακας, παρ’ ότι τελευταία ομάδα στον βαθμολογικό πίνακα, πίεσε όσο μπορούσε.
Στο 52’ ο Βούρλας βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Παπαθεοδώρου αλλά σούταρε άψυχα επάνω του!
Τελικά, στο 75’ από κτύπημα φάουλ του Μπερέτη, ο Βάρδας κοντρολάρησε, ντρίμπλαρε τον Ντεντόπουλο και με πλασέ, ισοφάρισε (1-1).
Στο 58’ ο Σπηλιόπουλος βρέθηκε στο χώρο του πέναλτυ, κι έκανε σουτ που απέκρουσε έξοχα ο νεαρός τερματοφύλακας Τσιροβασίλης.
Όμως 3’ λεπτά μετά το 1-1, από σέντρα του Γαλάνη, ο Σπηλιόπουλος σημείωσε το νικητήριο γκολ του Κορωπίου (78’).
Η τελευταία καλή φάση έγινε στο 86’ από τον Τσαδήμα, που από σέντρα του Μπερέτη βρέθηκε μόνος του στο ύψος του πέναλτυ αλλά σούταρε βιαστικά, απελπιστικά άουτ! Στο 90’ απεβλήθη (από επιπολαιότητα) με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πριονίδης!
Χωρίς λάθη ουσίας η διαιτησία του Χριστοδούλου, (Πολυδωρόπουλος, Σπυρόπουλος).
ΓΕΡΑΚΑΣ: Γαβαλάς (46' Τσιροβασίλης), Κρητικός, Δημητριάδης, Καλλής, Γεωργόπουλος (80' Τσαδήμας), Καρλατήρας, Μπερέτης, Βάρδας, Βούρλας, Μαργέτης (85' Δ. Πελέκης), Δελάρδας.
ΚΟΡΩΠΙ: Παπαθεοδώρου, Φύτρος (46' Τόλιας), Πάντου (70' Χοντάι), Ντεντόπουλος, Ντούνης, Πριονίδης, Γαλάνης (86' Θεοφάνους), Σπηλιόπουλος, Κοκκίνη, Μινάι, Παπαδόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money