Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ 3-0

Σ’ ένα παιχνίδι, που άργησε να αρχίσει 15’ λεπτά, λόγω καθυστερημένης άφιξης στο γήπεδο της αποστολής του Πόρτο Ράφτη, ο γηπεδούχος Διόνυσος δεν αντιμετώπισε πρόβλημα επιβολής με 3-0.
Το 1-0 σημείωσε ο Κωνσταντόπουλος στο 36’ με πλασέ, σε σέντρα του Γεροβασίλη. Το 2-0 με πανομοιότυπο τρόπο έκανε ο Ουντέζε στο 65’, σε σέντρα του Γκάγκα και το 3-0 ο Γεροβασίλης με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ, που κέρδισε ο ίδιος στο 75’.
Ο διαιτητής σημείωσε στο φύλλο αγώνος ότι ο Ουντέζε δέχθηκε φραστική ρατσιστική επίθεση από γυναίκα οπαδό του Πόρτο Ράφτη (!) και για τον λόγο αυτό διέκοψε προσωρινά το παιχνίδι. Στο 77’ απεβλήθη με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ουντέζε, για αγωνιστικό παράπτωμα.
Ο Διόνυσος ήταν σαφώς καλύτερη ομάδα και νίκησε δίκαια. Το Πόρτο Ράφτη δεν έδειξε στοιχεία ομάδας, που μπορούσε να πάρει καλύτερο αποτέλεσμα!
Άψογος ο διαιτητής Ζαχαρόπουλος και οι βοηθοί του Γιατράς και Φαμέλης.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Λιάσκας, Ζωγόγιαννης, Ζαχαρόπουλος, Γκέσουρας, Χριστοδούλου (65’ Κολέτσας), Δρόσος, Γεροβασίλης (80’ Γεροντάκης), Καρατσίκος, Γκάγκας, Κωνσταντόπουλος, Ραυτακόπουλος (46’ Ουντέζε).
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ: Μουτεβελής, Δέδες, Α. Δημητρακόπουλος, Τσόρακας, Χ. Δημητρακόπουλος, Λιώλης, Ε. Μαλατάνος (46’ Χριστόπουλος), Κριτσωτάκης, Δάμος, Πανουτσόπουλος, Άγκα (40’ Κουτρουμάνος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money