Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Α.Ε. ΜΕΝΙΔΙΟΥ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 2-2

Πολύ δυνατό αλλά όχι βρώμικο, εξελίχθηκε το παιχνίδι στο γήπεδο της Αγίας Άννας. Η ΑΕΜ μπορεί να είχε αναδειχθεί νικήτρια αν οι παίκτες της ήταν λίγο πιο ψύχραιμοι και δεν είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο σκόρερ Βενετικίδης, στο 68’. Οι θεωρητικά γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ αλλά ο Διόνυσος κατάφερε στο τέλος να πάρει το Χ.
Το 1-0 έγινε στο 40’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Βενετικίδη, που κέρδισε ο Καλαϊτζίδης από τον Χριστοδούλου. Πριν λήξει το ημίχρονο (43’) οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με κοντινό πλασέ του Γεροβασίλη, που εκμεταλλεύθηκε αδράνεια της άμυνας της ΑΕΜ.
Αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη μπήκαν στο β’ ημίχρονο οι «γηπεδούχοι» και πέτυχαν το 2-1 στο 53’ όταν ο Ζαμπουνίδης πλάσαρε από κοντά τον Λιάσκα, σε κάθετη μπαλλιά που πήρε από συμπαίκτη του. Στο 68’ αποβλήθηκε ο Βενετικίδης και στο 75’ ο Διόνυσος ζήτησε πέναλτυ σε ανατροπή του Κωνσταντόπουλου.
Τελικά, το 2-2 έγινε στο 88’ με προβολή επί της γραμμής τέρματος του Κωνσταντόπουλου, σε παράλληλη προς το τέρμα σέντρα.
Διαιτητές: Μαγουλάκης, Δατσέρης και Κ. Ντόστης. Αντίθετα με το κλίμα της συνάντησης, κάποιος οπαδός της ΑΕΜ, προσπάθησε να φτύσει τον βοηθό διαιτητή!
ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ: Τσαρλής, Παριανός, Πανταζής, Μπαρκαγιάννης, Καλαμιώτης, Μαβίδης, Καλαϊτζίδης (46’ Μυρισκλάβος), Ρούσσος (75’ Τζανέτος), Ζαμπουνίδης, Βενετικίδης, Παπαγεωργίου (36’ λ.τρ. Τσιρικλός).
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Λιάσκας, Ζωγόγιαννης, Κουτσογιάννης (62’ Μαρώλιας), Γκέσουρας, Χριστοδούλου, Δρόσος, Γεροβασίλης, Καρατσίκος, Γκάγκας (51’ Κωνσταντόπουλος), Παξιμάδης, Ραυτακόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money