Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 3-2

















Καλύτερος και πιο ομαδικός ο Άρης Βούλας, κατέβαλε την αντίσταση της Μάχης Μαραθώνος με 3-2, ύστερα από εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.
Το σκορ άνοιξε στο 22’ ο Π. Μαντακίδης, που εκμεταλλεύθηκε λάθος πάσα του Μίχα και με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή σκόραρε. Στο 55’ από κάθετη πάσα του Μπουλάρη, ο Παππάς ντρίμπλαρε και τον τερματοφύλακα για το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για οφ-σάιντ… Πάντως, οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες να σημειώσουν γκολ, όπως σε μια περίπτωση που ζήτησαν πέναλτυ πάνω στον Παππά, μετά το 2-0.
Η αντίδραση της Μάχης είχε αποτέλεσμα στο 53’ όταν ο Μίχας μείωσε 2-1 με κεφαλιά σε κόρνερ του Γρίβα και ολιγωρία της άμυνας.
Γρήγορα (58’) έγινε το 3-1, με το ωραιότερο σε οργάνωση και εκτέλεση γκολ του αγώνα, ύστερα από συνδυασμό Βεϊζάι, Διγενή και σέντρα του τελευταίου, που αξιοποίησε κατάλληλα ο σκόρερ Παππάς.
Από λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα Γκανατσούλα, η Μάχη μείωσε σε 3-2 και ξαναμπήκε στο παιχνίδι. Ήταν το 77’ λεπτό και σκόρερ ο Μεταξάς με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Η ομάδα του Μαραθώνα προσπάθησε να ισοφαρίσει και είχε στο 80’ μια ευκαιρία με τον Χατζηλία, που κλείσθηκε από δύο αμυνόμενους των γηπεδούχων (τον έκοψαν άτσαλα) και ζήτησε φάουλ-πέναλτυ, που δεν κρίθηκε ως τέτοιο.
Πολύ προσεκτική η διαιτησία του Μπουξμπάουμ και των βοηθών του Φαμέλη και Σπ. Λιάπη.
ΑΡΗΣ: Γκανατσούλας, Θεμελίδης, Αντάρτης, Ροδίτης, Διακρούσης, Μανταλόζης, Βεϊζάι (89' Πολυχρονιάδης), Μπουλάρη (66' Παπαγεωργίου), Π. Μαντακίδης, Παππάς, Διγενής (82' Κανέλλος).
ΜΑΧΗ: Βοτσίδης, Τσέλα, Ν. Χαμάμης, Σένε (70' Μεταξάς), Πλατσιώτας, Καραλής, Μέξης (46' Γρίβας), Νταής, Ενέι, Μίχας, Χατζηλίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money