Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 1-0


Η Νίκη Δροσιάς πέτυχε μεγάλη νίκη επί του κακού Σαρωνικού και «βλέπει» με αισιοδοξία το μέλλον της. Αντίθετα, η ομάδα της Αναβύσσου, με το άγχος που διακατέχει τους παίκτες της, κάνει τα εύκολα δύσκολα και δεν βρίσκει τρόπους να σημειώνει γκολ… Το ματς κρίθηκε με τέρμα του Σαμαρά στο 15’, με ευθύβολο σουτ από πλάγια, που έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι και μέσα.
Οι ομάδες έπαιξαν δυνατά και οι φάσεις μπροστά στις εστίες ήταν λίγες.
Σε 2-3 περιπτώσεις οι γηπεδούχοι έφθασαν σε θέση βολής και στο 40’ ο Καραλής πραγματοποίησε καλή απόκρουση σε σουτ από κοντά του Γρηγοράτου.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν από την αρχή και στο 3’ είχαν καλή προσπάθεια με τον Ντίνο και στο 30’ σουτ μόλις ψηλά άουτ από τον Αλεξίου, από καλή θέση. Στο β’ ημίχρονο πίεσαν αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν αφού μια πολύ καλή κεφαλιά του προωθημένου Γκίνη στο 78’, την απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Τσαλίκης.
Εξαιρετική η διαιτησία του Καπόγλη, που είχε εξίσου καλούς βοηθούς (Ανδρ. Βλάχος και Αρ. Γαλάνης).
ΝΙΚΗ: Τσαλίκης, Κούζας, Παναγιωτίδης, Γαρουνιάτης, Κλ. Μπέτσης, Μπότζιος (82’ Τσίγκος), Ιωαννίδης, Κιούρκος, Ποροτσίδης (65’ Λιβαθινός), Σαμαράς (89’ Σπυρόπουλος), Γρηγοράτος.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Λ. Καραγιάννης (68’ Χατζημιχαηλίδης), Χ. Κετέογλου (46’ Χαρίτος), Γκίνης, Ζουμπουρλής, Ι. Κετέογλου, Ντίνος, Ραφαηλίδης, Ναυπλιώτης (46’ Κερμέζο), Σ. Αλεξίου, Β. Καραγιάννης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money