Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΤΗΣ Π.Ε.


Τριμελής επιτροπή μελών της διοίκησης του Α.Ο. Αρτέμιδος, έγινε δεκτή -κατόπιν αιτήματός της- από το Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ και κατέθεσε προφορικά τα παράπονά της για την –κατά την γνώμη τους- εξοντωτική ποινή που επέβαλε στον σύλλογο η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης.
Ο πρόεδρος κ. Λαμπρόπουλος, ο αντιπρόεδρος κ. Μάρκου και ο γενικός γραμματέας κ. Διαμάντης, εξέθεσαν τις απόψεις τους και διαμαρτυρήθηκαν έντονα επειδή σχετικά επεισόδια που έγινανα προ καιρού εις βάρος της Αρτέμιδος, μετά την λήξη του εκτός έδρας αγώνα με την Άνοιξη, δεν τιμωρήθηκαν ποτέ! Μεταξύ άλλων επιχειρημάτων που χρησιμοποίησαν για να αποδείξουν το δίκιο τους, είπαν ότι «είναι αδιανόητο να αναγράφει στο φύλλο αγώνος τις παρατηρήσεις του ο διαιτητής Μιχ. Αντιπαριώτης και να δικάζει τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. ο πατέρας του Κων. Αντιπαριώτης»! Μάλιστα, πρόσθεσε ο πρόεδρος κ. Λαμπρόπουλος: «Πρέπει να υπάρχει ασυμβίβαστο σ’ αυτή την περίπτωση». Και συνέχισε: «Η ποινή αποκλεισμού έδρας για γεγονός που δεν αντελήφθη κανείς, είναι εξοντωτική»!
Την ίδια κριτική έκαναν «εξωδίκως» και παράγοντες της ομάδας του Ωρωπού, οι οποίοι υποστήριζαν ότι δεν είναι δυνατόν, επειδή σ’ ένα ματς Κυπέλλου με τον Κεραυνό Κερατέας ακούστηκαν ορισμένες υβριστικές εκφράσεις από την εξέδρα, να τιμωρηθεί ο Ωρωπός με πρόστιμο 350 ευρώ! Κι αναρωτιούνται: «Μήπως γι’ αυτό φταίει, ότι διαιτητής του αγώνα ήταν ο υιός Αντιπαριώτης και κριτής ο πατέρας Αντιπαριώτης»;
Στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ., ο πρόεδρος Γιώργος Παπαμακάριος, παραδέχθηκε ότι «υπάρχει πρόβλημα με τις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής», όπως και ότι «οι ποινές είναι εξοντωτικές για τα σωματεία».
Πάντως, η αυτονομία –βάσει καταστατικού- της Πειθαρχικής Επιτροπής, δεν επιτρέπει οποιαδήποτε παρέμβαση στο έργο της. Όποιος θέλει να αμφισβητήσει τις πρωτόδικες αποφάσεις, πρέπει να προσφύγει στην Δευτεροβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, με πολύ σημαντικό οικονομικό κόστος!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money