Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΜΑΡΚΟ 1-2

Η Μαρκό σημείωσε εκπληκτική νίκη μέσα στην Παλλήνη επί του Παλληνιακού με 2-1! Το ματς εξελίχθηκε ποιοτικά μέτριο, κι από τις δύο ομάδες.
Η Μαρκό προηγήθηκε 2-0 με δύο τέρματα του Δημογιάννη. Το πρώτο στο 16’ και το δεύτερο στο 78’ με πέναλτυ, σε χέρι που έκανε ο Μπερτσιάς. Ενδιάμεσα οι φιλοξενούμενοι έχασαν σειρά πολύ καλών ευκαιριών καθώς ο Μπακόλας πραγματοποίησε εκπληκτικές αποκρούσεις.
Ο Παλληνιακός κατάφερε στο 88’ να μειώσει 1-2 με κεφαλιά του Μπερτσιά, έπειτα από σέντρα-ασίστ του Κούση. Στα τελευταία λεπτά της συνάντησης, οι γηπεδούχοι πίεσαν για να ισοφαρίσουν. Στο 93’ ο Ντρένοβα κέρδισε πέναλτυ αλλά ο Μπερτσιάς «σημάδεψε» το δοκάρι και πριν υπάρξει οποιαδήποτε άλλη φάση, ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του παιχνιδιού.
Ο Παλληνιακός παραμένει χωρίς νίκη εδώ και έξη αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, με απολογισμό πέντε ήττες και μια ισοπαλία. Οι παράγοντες του Παλληνιακού διαμαρτύρονται έντονα για την διαιτησία, υποστηρίζοντας ότι επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα! Οι γηπεδούχοι «φωνάζουν» για πέναλτυ και αποβολή του τερματοφύλακα Γερογιάννη στο 1-0, όταν ανέτρεψε τον Ντρένοβα, όπως και για γκολ στο 93’, όταν ο Μπερτσιάς στο πέναλτυ που εκτέλεσε σημάδεψε το δοκάρι, αλλά η μπάλα πήρε τροχιά προς τα δίχτυα με τον τερματοφύλακα να την μαζεύει πάνω στη γραμμή! Όλος ο πάγκος της Παλλήνης πετάχτηκε όρθιος και φώναξε «γκολ»! Οι διαμαρτυρίες ήταν εντονότατες…
Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Κωστάρας και Μαραγκού.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Μπακόλας, Π. Μπούρας (42' λ.τρ. Κούσης), Ρακιντζόπουλος, Σιαδήμας, Καρακάσης, Η. Μπούρας (69' Πάσσαρης), Ντρένοβα, Σκεντούλη, Παπασαράντος (46' Κουτσούκος), Μπερτσιάς, Κοβάνης.
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Φιωτάκης (60' Μπάστας), Σιδέρης, Καβάσης, Κοντζιάς, Ρίζος, Κωστής, Φουστέρης, Αγγελάκος, Δημογιάννης (87' Πατσαούρας), Γκαβασιάδης (90' Γεωργάκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money