Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΚΟΡΩΠΙ – ΜΑΡΚΟ 2-0

Δεν κουράσθηκε ιδιαίτερα το Κορωπί να καταβάλλει την χλιαρή αντίσταση της Μαρκό, την οποία νίκησε με 2-0 στο ουδέτερο γήπεδο της Ν. Μάκρης, λόγω της γνωστής τιμωρίας, με αποκλεισμό της έδρας του για δύο αγώνες.
Ένα ακόμη τρίποντο για τον ΑΟΚ, που συνεχίζει να μην αποδίδει σπουδαίο ποδόσφαιρο αλλά κερδίζει στο «τερραίν» και παραμένει στο παιχνίδι του τίτλου. Το ματς δεν ήταν σπουδαίο. Το Κορωπί πάντως, ήταν καλύτερο και θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα. Αγωνίσθηκε πάλι χωρίς τον Ανδρεάδη και παρέταξε σύνολο με γρήγορους και νέους σε ηλικία παίκτες.
Είναι σημαντικό ότι σκόρερ του αγώνα αναδείχθηκαν δύο Κορωπιώτες, κάτι που σχολιάστηκε πολύ θετικά. Ο Πάντου στο 5’ με σουτ το 1-0 και ο Γαλάνης στο 60' με πλασέ το 2-0. Δοκάρι είχε ο Μινάι στο 35’. Η Μαρκό τίποτε το άξιο λόγου…
Διαιτητές: Παπάζογλου, Χόικας και Β. Τζαφόλιας.
ΚΟΡΩΠΙ: Κονδυλόπουλος, Φύτρος (60' Εμπαϊέ Ντιόπ), Πάντου, Πριονίδης, Ντούνης, Ντεντόπουλος, Γαλάνης (80' Θεοφάνης), Σπηλιόπουλος (75' Τόλιας), Κοκκίνη, Παπαδόπουλος, Μινάι.
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Φιωτάκης (46' Ντούνης), Σιδέρης, Καβάσης, Κοντζιάς, Ρίζος, Τσώνης, Πατσαούρας (75' Δημητρίου), Κωστής, Δημογιάννης, Φουστέρης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money