Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Δ' ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ: ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΩΝ 8 ΑΓΩΝΩΝ

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Σταμάτας - Κυανού Αστέρα Βάρης 0-1.


ΣΤΑΜΑΤΑ – ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ 0-1
Ο κάτοχος του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ Κυανούς Αστήρ Βάρης πέρασε δύσκολα από την Σταμάτα, η ομώνυμη ομάδα της οποίας πάλεψε στα ίσια το παιχνίδι. Παίζοντας με όλα τα στελέχη της, η ομάδα της Βάρης πέτυχε γκολ στο 7’ με πλασέ του Λαναρά μέσα από την περιοχή. Απ’ εκεί και μετά έγινε παιχνίδι κέντρου, με τον Αστέρα επιφυλακτικό και τους γηπεδούχους πιο δραστήριους. Το ματς τελείωσε με νεύρα από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο Καλογήρου (86’).
Διαιτητές: Α. Γαλάνης, Μπουξμπάουμ και Δ. Τζαφόλιας.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Μαμάης, Δημούδης (52’ Μπερμπάντης), Τζινχίρια, Μπόρας, Ντιούφ, Δεσύλλας (70’ Δημητρίου), Οικονομόπουλος, Λιόλιος, Κώνστας, Τσεβάς, Καλογήρου.
ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ: Μαρινάκης, Αλεξίου, Καμπάσης, Κωζής, Συμεωνίδης, Κάρδαρης, (50’ Παπαπαδημητρόπουλος), Στρατής, Μελαμπιανάκης (80’ Κολοφώτης), Ζώνας (80’ Κουσιάκης), Λαναράς, Καρδαμίτσης.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 4-1
Επιβλητική εμφάνιση και νίκη σημείωσε ο Παλληνιακός, αποκλείοντας τον Ολυμπιακό Λαυρίου με 4-1 από το Κύπελλο. Από την αρχή του αγώνα οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και μόλις στο 5’ ο Ντρένοβα, μετά από εκπληκτική πάσα του Κοβάνη, πλάσαρε εύστοχα τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι, ο Κοβάνης πρωταγωνίστησε πάλι, κερδίζοντας πέναλτυ στο 22’ και ο Σκεντούλη έκανε το 2-0. Το τέρμα του Α. Γιαχάεβ στο 32’ έβαλε τον Ολυμπιακό στο ματς (2-1) και ανάγκασε τους γηπεδούχους να οπισθοχωρήσουν στο β’ ημίχρονο, για να προσέξουν τα νώτα τους. Ο Ολυμπιακός πίεσε για την ισοφάριση, για να έστελνε το ματς στην παράταση. Όμως, στο 82’ ο Μπερτσιάς κέρδισε κι άλλο πέναλτυ, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο ίδιος για το 3-1 ενώ στο 87’ πάλι ο Μπερτσιάς σκοράρησε, όταν από κοντά ευστόχησε στο «ρημπάουντ» που μάζεψε, έπειτα από την απόκρουση του τερματοφύλακα σε σουτ του Κοβάνη.
Ο Κοβάνης πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση (μία ασίστ, ένα κερδισμένο πέναλτυ και μια ατομική ενέργεια από την οποία προήλθε το 4-1), ενώ τον ακολούθησαν σε απόδοση ο Σκεντούλη και οι αδελφοί Μπούρα. Στο 86’ απεβλήθη ο Αμπντέλ Ραχήμ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Διαιτητές: Μάλαμας, Παπαδιώτης και Τζάλλας.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Μπακόλας, Π. Μπούρας, Ρακιντζόπουλος (46’ Πάσσαρης), Σιαδήμας, Καρακάσης, Η. Μπούρας, Ντρένοβα (89’ Σταθόπουλος), Σκεντούλη, Παπασαράντος, Ζώκος (61’ Μπερτσιάς), Κοβάνης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μ. Αραχωβίτης, Ε. Βαφειάδης, Τσομπανάκης, Σ. Βαφειάδης, Τσιώλης, Μούργος, Πούλος, Κωστάκης (23’ λ.τρ. Α. Γιαχάεβ, 80’ λ.τρ. Πετρίδης)), Αμπντέλ Ραχήμ, Βελετάκος, Β. Γιαχάεβ.

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 1-0
Ο Παμπαιανικός προκρίθηκε εις βάρος του Σαρωνικού Αναβύσσου. Στο α’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι καθώς οι αντίπαλοι πρόσεξαν περισσότερο τις άμυνές τους. Ο Σαρωνικός είχε δοκάρι στο 19’ με τον Χατζημιχαηλίδη και απίστευτη χαμένη ευκαιρία με τον Αλεξίου στο 33’.  Στο β’ ημίχρονο ο Παμπαιανικός σημείωσε το νικητήριο τέρμα του με πέναλτυ που αμφισβητήθηκε έντονα στο 69’ και στη συνέχεια με σωστή τακτική κράτησε το αποτέλεσμα, παρά την έντονη πίεση που δέχθηκαν στο τελευταίο 20λεπτο από τους φιλοξενούμενους.
Το πέναλτυ κέρδισε ο Σἐλβια, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο ίδιος, αλλά απέκρουσε ο Καραλής. Η μπάλλα γύρισε στον επερχόμενο Δέλγα, ο οποίος με πλασέ σκοράρησε. Η ομάδα της Αναβύσσου απώλεσε στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα τουλάχιστον δύο εντυπωσιακές ευκαιρίες (τετ α τετ) με τον Χαρίτο και τον Κερμέζο.
Μέτρια η διαιτησία του Δραγάτη, με σοβαρά λάθη ο βοηθός Ρούντος, καλός ο Σπυρόπουλος.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Χερίδης, Αζακάς, Αλεξ. Λαλαούνης, Τσεβάς, Χατζής, Δέλγας (85’ Ζάχαρης), Σέλβια, Στασινούλιας, Μυρτάι, Γκόμπλιας (90’ Ιάσ. Λαλαούνης), Κατσαρός (89’ Παπακυρίτσης).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Χ. Κετέογλου (46’ Λ. Καραγιάννης), Β. Καραγιάννης, Γκίνης, Ζουμπουρλής (82’ Παπαδόπουλος), Ι. Κετέογλου, Ντίνος, Ναυπλιώτης, Χαρίτος, Αλεξίου (63’ Κερμέζο), Χατζημιχαηλίδης.

ΩΡΩΠΟΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 0-1
Η κακή διαιτησία χάλασε την αναμέτρηση Ωρωπού-Κεραυνού, που είχε ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Στο γκολ που σημείωσε ο Κεραυνός στο 26' υπήρχε «υποψία» οφ-σάιντ του επιθετικού που έκανε σουτ στο δοκάρι και ο Δ. Ρώμας πήρε το «ρημπάουντ» και πλασάρησε για το 0-1. Επίσης, στο 30’, ύστερα από ενέργεια του Παπαγεωργίου, πήρε την μπάλλα ο Αλούση κι έκανε σουτ που αμυντικός του Κεραυνού «απέκρουσε» με τα χέρια, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα, κι έδειξε κίτρινη κάρτα στον Αλούση για διαμαρτυρία.
Στο β’ ημίχρονο ο Ωρωπός πίεσε με κάθε τρόπο, κι έχασε αρκετές ευκαιρίες, με μεγαλύτερη αυτή του Γκλιάτη στο 93’, την κεφαλιά του οποίου απέκρουσε εξαιρετικά ο τερματοφύλακας Παππάς.
Ο Κεραυνός έπαιξε χωρίς βασικά του στελέχη (Κοντογιάννης, Μπάτρης, Γεωργίου) και δεν είχε την απόδοση του αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Ωρωπό για το πρωτάθλημα. Κι όμως, πήρε την πρόκριση ενώ στο πρωτάθλημα δεν του «βγήκε» τίποτα κι έφερε ισοπαλία!   
Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Δουλγεράκης και Μακρής.
ΩΡΩΠΟΣ: Βασιλειάδης, Αποστολάκης, Γιακουμέλος, Βούσουλας, Γκλιάτης, Μέγας, Αλούση, Τσιπλακίδης, Παπαγεωργίου, Κρομμύδας, Ανυφαντής.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Γ. Παππάς, Παπασωτηρίου, Λιούμης, Μεγαγιάννης, Πρίφτης, Χ. Παππάς, Λούτζη (85’ Πλάκα), Γ. Ρώμας, Δ. Ρώμας (72’ Ευφραιμίδης), Κοντογιάννης, Κρυεμάδη (89’ Χελιώτης).

ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ – Α.Ο. ΚΟΡΩΠΙΟΥ 0-4
Εύκολη πρόκριση για το Κορωπί στο Γραμματικό. Νίκησε με 4-0 τον τοπικό Ραμνούντα, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση. Στο 25’ ο Παπαδόπουλος σημείωσε το 1-0, στο 50’ ο Πάντου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και στο 65’ ο Χοντάι έδωσε διάσταση άνετης επικράτησης στη νίκη των φιλοξενούμενων, σημειώνοντας το 3-0. Ο ίδιος παίκτης στο 73’ παραλίγο να σκοράρει πάλι αλλά η προσπάθειά του έφερε την μπάλλα να καταλήγει στο δοκάρι του Δεληπουτουλούδη. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 75’ ο Θεοφάνους.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν όσο μπορούσαν αλλά μετά το 0-2 «έριξαν» ταχύτητα, σκεπτόμενοι τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος…
Διαιτητές: Νικολακάκος, Γκούγκαρης και Διαμάντι.
ΡΑΜΝΟΥΣ: Δεληπουτουλούδης, Χρυσίνας, Γκούρα, Μουρίκης, Ντούρας, Γκίκας, Σαμανίδης (46’ Χροναίος), Τούντας (71’ Στέλλας), Δημητράκης, Κόλλιας (62’ Ράπτης), Αμάτι.
ΚΟΡΩΠΙ: Κονδυλόπουλος, Φύτρος (46’ Θεοφάνους), Πάντου (60’ Χοντάι), Ντεντόπουλος, Βρούτσης, Πριονίδης, Γαλάνης, Τόλιας, Μανασσής, Μινάι, Παπαδόπουλος (46’ Σπηλιόπουλος).

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΜΑΡΚΟ 3-1
Πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση, η Δόξα Αγ. Άννας απέκλεισε την άλλοτε κραταιά Μαρκό με 3-1! Η ήττα στο πρωτάθλημα από το Κρυονέρι, πείσμωσε τους παίκτες της Δόξας, που μπήκαν στο παιχνίδι με ξεχωριστή διάθεση. Το φοβερό ήταν ότι μέσα σε 16’ η Δόξα προηγήθηκε με 3-0, διαλύοντας κάθε αντίσταση της πολύ μέτριας Μαρκό!
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 8’ με τον Παπαδόπουλο. Πριν καλά-καλά οι φιλοξενούμενοι συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί, στο 12’ έγινε το 2-0 με κεφαλιά του Γκίνη και στο 16’ πάλι ο Γκίνη με πλασέ διαμόρφωσε θριαμβευτικά το 3-0. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέκοψαν ρυθμό και οι φιλοξενούμενοι με ορισμένες προσθήκες στη σύνθεσή τους, ισορρόπησαν την εικόνα του αγώνα. Έτσι, η Μαρκό κατάφερε να μειώσει στο 78’ με τον Μπάστα σε 3-1.
Πολύ καλή η διαιτησία των Γιαλούρη, Οικονόμου και Τσιαλογιάννη.
ΔΟΞΑ: Βλάχος, Κωστίδης, Γεωργόπουλος, Φέκος, Σιδηρόπουλος, Αρχοντής, Καλέρης, Παπαδόπουλος, Κράσι (84’ Σονίδης), Γκίνη (66’ Νικολάου), Κυριακίδης (69’ Ζωγράφος).
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Φιωτάκης, Σιδέρης, Καβάσης, Κοντζιάς (79’ Μπότης), Κωστής, Τσώνης, Πατσαούρας (72’ Μπάστας), Ρεγκάκος, Δημογιάννης, Φουστέρης (68’ Γκαβασιάδης).

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 2-1
Εξαιρετική εμφάνιση έκανε η Θύελλα και πήρε στις λεπτομέρειες την πρόκριση από τον «αγωνιστικό» Νικολακάκη με 2-1. Το ματς ήταν αμφίρροπο σ’ όλη του την διάρκεια. Η Θύελλα αξιοποίησε τις ευκαιρίες της και «γύρισε» το παιχνίδι, καθώς ο Νικολακάκης προηγήθηκε με τέρμα του Λουκά στο 39’. Το 1-1 έγινε στις καθυστερήσεις του α’ μέρους, με σκόρερ τον Σότα.
Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να «κλέψουν» το παιχνίδι με πιο επιθετικό σχήμα 11άδας, αλλά ο Πιτσούνης είδε  δύο φορές τις προσπάθειες του (48’ και 70’) να καταλήγουν στο δοκάρι. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα οδηγούνταν στην παράταση, ο ιδιαίτερα διακριθείς Μουτζακάς στο 82’ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
Διαιτητές: Παπάζογλου, Πολυχρονιάδης και Β. Τζαφόλιας.
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Οικονόμου (88’ Στάφα), Προδρόμου, Σότα, Τασσόπουλος, Γερωγατέλλης, Λάμπρου (55’ Νικολέας), Τσέλιος, Μουτζακάς, Κατσούγκρης, Ράσα ( 71’ Καλογραιάκης).
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Τσούνης, Περβολαράκης, Μοντέρο Νόβα, Τσιτοφώτος, Μουράτογλου (82’ Παλατσίδης), Δαραμούσκας, Στάσσης (75’ Παπαναστασίου), Πιτσούνης, Εγιουρούμ, Λουκάς, Λαζαρίδης (66’ Ι. Σπυρίδης).

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 0-0 (4-5 ΠΕΝΑΛΤΥ)
Ελαφρώς καλύτερη η Τριγλία, κατάφερε να αποκλείσει στα πέναλτυ τον φιλότιμο Νικηφόρο. Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες αλλά είχαν κακή απόδοση. Ο Νικηφόρος προσπάθησε αλλά δεν «βάζει» γκολ με …τἰποτα!
Στο α’ μέρος οι αντίπαλοι έφθασαν από μια φορά με αξιώσεις απέναντι στα αντίπαλα τέρματα (ειδικά ο Χαρικιόπουλος στο 15' είχε χαμένο τετ α τετ), στο β’ μέρος δεν υπήρξε τίποτε ενδιαφέρον και στην παράταση ο τερματοφύλακας Νικολάου του Νικηφόρου που έπαιξε ως επιθετικός, έχασε μοναδική ευκαιρία και η Τριγλία αστόχησε με τον Μάντζη σε μια ακόμη προσπάθεια. Έτσι φθάσαμε στα πέναλτυ.
Ο εξαιρετικός τερματοφύλακας της Τριγλίας Φιλιππόπουλος, έστειλε την ομάδα του στους 8 του Κυπέλλου, αφού στη διαδικασία των πέναλτυ, απέκρουσε 2 φορές (το πρώτο κτύπημα του Βαζέχα και το τελευταίο του Παπαβασιλείου) και ευστόχησε στο τέταρτο κτύπημα για το 5-4…
Χωρίς προβλήματα οι διαιτητές Ανδρ. Βλάχος, Μαγουλάκης και Αικ. Αντωνίου.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Καραγιάννης, Χαβενετίδης, Αλεξανδράκης, Ταφιλάι, Αντεριώτης (66’ Κανελλόπουλος), Παπαβασιλείου, Βεντούρης (110’ Χορταριάς), Χαρικιόπουλος, Βαγενάς (90’ Νικολάου), Βαζέχα, Αποστολόπουλος.
ΤΡΙΓΛΙΑ: Φιλιππόπουλος, Στρόμπουλος, Αλεβίζος, Μπλιάμπλιας, Τσέπας (70’ Σκαφίδας), Σταμπέλος (71’ Ζαννάκης), Ζούπα, Χοντζάι, Μαντζώρος (81’ Μίχος), Μάντζης, Χατζάκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money