Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΓΕΡΑΚΑΣ 3-0












Παρά την μετριότητα της απόδοσής του, ο Κεραυνός νίκησε με 3-0 τον Γέρακα, στον απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο του «ουδέτερου» γηπέδου του Μαρκοπούλου, λόγω της γνωστής τιμωρίας του Κεραυνού. Η ουσία του παιχνιδιού ήταν ποια ομάδα θα σημείωνε πρώτη γκολ.
Ο Γέρακας είχε την ευκαιρία να το πετύχει στο 42’ όταν ο Δήμος Μαργέτης έκλεψε με κόντρα την μπάλλα από αντίπαλο, βρέθηκε μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα Παππά, κι έκανε πλασέ που εξουδετέρωσε σχετικά εύκολα ο Παππάς.
Τα κατάφερε όμως ο Κεραυνός στο 52’ με σουτ–λόμπα του κατευθυντηρίου νου της ομάδας Χρήστου Κοντογιάννη, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε το κακό γήπεδο και σήκωσε έξυπνα λίγο την μπάλλα, στέλνοντάς την ψηλοκρεμαστά από πλάγια θέση στα δίκτυα του Τσιροβασίλη. Απ’ εκεί και πέρα, ο Κεραυνός μπορούσε να σκοράρει σε κάθε του σχεδόν επίθεση!
Σημείωσε δύο ακόμη τέρματα, με εύστοχο κτύπημα (ανύπαρκτου) πέναλτυ του Κοντογιάννη στο 65’ και βολίδα του Γ. Ρώμα από το ύψος του πέναλτυ στο 69’. Το πέναλτυ του 64’ δόθηκε για χέρι –υποτίθεται- του Δημητριάδη, που απεβλήθη αλλά σύμφωνα με δήλωσή του (κι επειδή πρόκειται για παίκτη επιστήμονα και σοβαρό άνθρωπο), δεν υπήρξε χέρι στη συγκεκριμένη φάση!
Γεγονός είναι ότι η εξέλιξη του αγώνα ανέδειξε την δυναμική που έχει ο Κεραυνός. Κτίζει σιγά-σιγά μια νεανική ομάδα, που θα διεκδικήσει στο σύντομο μέλλον την θέση που απαιτούν οι οπαδοί της…
Πολύ φοβισμένος και κατώτερος των αναγκών του αγώνα ο διαιτητής Αρ. Γαλάνης και οι βοηθοί του Μαγουλάκης και Καραπάνος.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Παππάς, Παπασωτηρίου, Λιούμης, Μεγαγιάννης, Αναγνώστου (73' λ.τρ. Δ. Κατσίκης), Πρίφτης, Χελιώτης (46' Λούτζη), Γ. Ρώμας, Σταμάτης (65' Μπάτρης), Κοντογιάννης, Κρυεμάδη.
ΓΕΡΑΚΑΣ: Τσιροβασίλης, Κρητικός (81' Τσουράκης), Δημητριάδης, Γεωργόπουλος, Κάλης (72' Ζώης), Καρλατήρας, Μπερέτης, Βάρδας, Δ. Πελέκης (67' Τσαδήμας), Μαργέτης, Δελάρδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money