Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΝΤΑΦΛΟΥ ΜΕ ΚΟΝΙΑΡΗ

Αναστάτωση δημιουργήθηκε στην εβδομαδιαία συγκέντρωση των διαιτητών, όταν ο πρώην αρχιδιαιτητής Πέτρος Κόνιαρης «πετάχθηκε να διορθώσει» τον σημερινό αρχιδιαιτητή Ηλία Ντάφλο, στη διάρκεια του μαθήματος που έκανε ο τελευταίος… Αμέσως ο κ. Ντάφλος έκλεισε την ομιλία του και απάντησε στον κ. Κόνιαρη ότι εκείνος ποτέ δεν παρενέβη στο έργο του, όταν ήταν αρχιδιαιτητής! Υπήρξε σχετική ένταση αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, τα πνεύματα ηρέμησαν…
Η Δευτεριάτικη συγκέντρωση (19/11) των διαιτητών άρχισε με παρουσίαση του νέου προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Ευάγγελου Τσεβά, ο οποίος ανέλαβε την Επιτροπή μετά την ανάληψη της προεδρίας του Δ.Σ. από τον προηγούμενο πρόεδρο της Επιτροπής κ. Γιώργο Παπαμακάριο. Την παρουσίαση έκανε ο αρχιδιαιτητής Ηλίας Ντάφλος, παρόντος του γραμματέα του Δ.Σ. Θωμά Ρούσση.
Ακολούθησε η συζήτηση τρεχόντων θεμάτων και η καθιερωμένη Δευτεριάτικη επιμορφωτική συγκέντρωση, που περιείχε και θέματα κανονισμών. Σύμφωνα με τον κ. Ντάφλο, ενώ ο ίδιος μιλούσε στους διαιτητές, «πετάχθηκε» ο κ. Κόνιαρης από το ακροατήριο, χωρίς να ζητήσει το λόγο και διέκοψε τον ομιλούντα προσπαθώντας να «διορθώσει» τα λεγόμενά του! Το μάθημα διεκόπη και η συγκέντρωση διαλύθηκε.
Ο κ. Ντάφλος θεώρησε μειωτική την παρέμβαση του κ. Κόνιαρη και έξω από την αίθουσα, τον ακούσαμε που του έλεγε: «Εμείς, όταν ήσασταν εσείς υπεύθυνος της διαιτησίας, δεν ήλθαμε ποτέ να αναμειχθούμε και να μετάσχουμε στις συγκεντρώσεις σας. Δεν σας επιτρέπω κ. Κόνιαρη, να με διακόπτετε την ώρα που μιλάω στους διαιτητές»…
Ο κ. Κόνιαρης ισχυρίσθηκε ότι …δεν είπε τίποτα! Μάλιστα, μιλώντας αργότερα με παρευρεθέντες στο γεγονός, υποστήριζε ότι επρόκειτο για ένα «στημένο» επεισόδιο!
 
* Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από την παρουσίαση του κ. Τσεβά στους διαιτητές. Διακρίνονται από αριστερά οι κ.κ. Χαρίσης, Σούλος, Ντάφλος, Τσεβάς και Ρούσσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money