Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 0-1

















Το αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο. Η Μάχη ήταν πολύ καλύτερη, ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο, έχασε πληθώρα ευκαιριών και το …πλήρωσε, δεχόμενη τέρμα στο 65’, με το οποίο τα Γλυκά Νερά κέρδισαν το ματς!
Το πρώτο ημίχρονο ήταν πιο αμφίρροπο, χωρίς πολλές φάσεις.
Το τέρμα του Γάσπαρη που διαμόρφωσε το τελικό σκορ, προήλθε από λάθος μαρκαρίσματα, που εκμεταλλεύθηκαν οι παίκτες των Γλυκών Νερών, τροφοδότησαν τον σκόρερ, που έστειλε την μπάλλα στα δίκτυα με πλασέ.
Λίγο αργότερα (71’), η Μάχη πέτυχε γκολ με τον Ενέι, που ακυρώθηκε (σωστά) ως οφ-σάιντ αλλά δημιούργησε κι έχασε αρκετές ακόμη ευκαιρίες να ισοφαρίσει.
Γεγονός είναι ότι τα Γλυκά Νερά πέτυχαν μία ακόμη εκτός έδρας νίκη και πλησίασαν στην κορυφή, γεμίζοντας ελπίδες τους φίλους τους…
Σημειωτέον ότι ο αναπληρωματικός των Γλυκών Νερών Τσεβδέρικωβ, δημιούργησε επεισόδιο –χωρίς λόγο- με οπαδούς της Μάχης στο τέλος του αγώνα και αποβλήθηκε.
Καλοί οι διαιτητές Σπίθας, Μαγουλάκης και Δουλγεράκης.
ΜΑΧΗ: Βοτσίδης, Τσέλα, Παιδής (83' Μπισμπιρούλας), Χαμάμης, Πλατσιώτας, Καραλής, Μέξης (70' Σένε), Νταής, Ενέι, Μίχας, Χατζηλίας.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Φ. Αντωνόπουλος (39' Γ. Παπάζογλου), Χ. Αντωνόπουλος, Τσαλδάρης, Κοτροζίνης, Στέλλας, Δ. Παπάζογλου, Μπούρμπουλας, Καλούδης, Παπακωνσταντίνου, Γάσπαρης.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money