Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΗ!

Ο Αντ. Οικονόμου
Διαψεύσθηκε αργά χθες (Σάββατο) βράδυ, η φήμη ότι παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Δόξας Κορωπίου ο Αντώνης Οικονόμου. Το θέμα συζητιόταν σε «πηγαδάκι», μεταξύ προπονητών, στο στάδιο των Σπάτων, καθώς παρακολουθούσαν τον αγώνα Αήττητου-Ωρωπού.

Μεταξύ αυτών που παρακολουθούσαν το ματς –με άλλη παρέα- ήταν και ο κ. Οικονόμου. Στα Σπάτα εθεάθησαν επίσης οι προπονητές κ.κ. Αντ. Καρπούζας, Βλ. Χατζηαναστασίου, Δημ. Τριανταφυλλάκος, Ευγ. Τσέρτος, Αρ. Τσαγδής, Δημ. Καλούδης, μαζί με αρκετούς παράγοντες του τοπικού ποδοσφαίρου.

Όταν η συζήτηση έφθασε στο σημερινό τοπικό ντέρμπυ Κορωπίου-Δόξας Κορωπίου, οι απόψεις και οι πληροφορίες που «κυκλοφορούσαν» στην παρέα, έτειναν στην άποψη ότι θα γίνει ένα ανοικτό παιχνίδι με απρόβλεπτη εξέλιξη… Υπήρξαν, όμως, και πληροφορίες περί αποχώρησης του κ. Οικονόμου από την Δόξα, λόγω ασυμφωνίας με την διοίκηση! Αυτές οι πληροφορίες που συζητούντο ως φήμες, αργά το βράδυ διαψεύσθηκαν από παράγοντες του Κορωπίου, που μιλούσαν για κάποιες εξελίξεις στην Δόξα, που δεν έχουν να κάνουν με την τεχνική ηγεσία και το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας, διότι θα παραμείνουν ως έχουν.

Από την άλλη, στο γήπεδο του Γέρακα, όπου διεξήχθη ο αγώνας Νικηφόρου-Γλυκών Νερών, βρέθηκαν –και εκεί- αρκετοί παράγοντες, οι οποίοι είδαν τον πρόεδρο του Νικηφόρου Γιάννη Γκαράνη, να συνομιλεί με τον γνωστό προπονητή Ηλία Ράμμο. Αμέσως κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο κ. Ράμμος ετοιμάζεται να αναλάβει τον Νικηφόρο! Όμως, τίποτε δεν ξεπερνάει το όριο της φήμης στην πληροφορία αυτή…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money