Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 0-2

Το δεύτερο τέρμα του Καπανδριτίου













Μοιρασμένο παιχνίδι αλλά πιο ομαδικό το Καπανδρίτι, νίκησε μέσα στον Κουβαρά 2-0. Ο σέντερ-φορ του Καπανδριτίου Μπύρωσης, είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες να σκοράρει στο 10’ (σουτ αμαρκάριστος από την γραμμή της μεγάλης περιοχής, μόλις άουτ) και στο 15’ (ωραίο σουτ-πλασέ, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κοντίνος), δίνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων στους φιλοξενούμενους.
Οι γηπεδούχοι μετά το πρώτο αναγνωριστικό 15λεπτο, οργανώθηκαν στο κέντρο και βγήκαν μπροστά, δημιουργώντας προϋποθέσεις για γκολ. Έτσι, στο 20’ σουτ του Πρίφτη απέκρουσε ο Μπαχούμας, στο 37’ κεφαλιά του Φιλίππου έστειλε την μπάλλα μόλις άουτ, στο 43’ εκτέλεσε φάουλ ο Λιάπης και ο Ζατσελάρι πολύ κοντά στο τέρμα, με προβολή έστειλε την μπάλλα άουτ και στο 45’ ο Παπανικολάου αφού ντρίμπλαρε και τον προσωπικό του αντἰπαλο εντός περιοχής, έκανε άστοχο σουτ από πολύ ευνοϊκή θέση! Λίγο νωρίτερα (44’), ο Σπ. Τσαλίδης είχε σουτ-πλασέ από 20 μ. που έστειλε την μπάλλα δίπλα στο δοκάρι του Κοντίνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε το Καπανδρίτι, παρ’ ότι ο Κουβαράς είχε κατοχή μπάλλας και δημιούργησε αρκετούς κινδύνους για την εστία του Μπαχούμα.
Στο 50’ ο Μπύρωσης είχε πλασέ μόλις άουτ και στο 66’ ο επανεμφανισθείς ύστερα από πολύμηνη απουσία λόγω εγχείρησης χιαστού Μίχας, άνοιξε το σκορ (0-1) με διαγώνιο πλασέ, μετά από κάθετη πάσα συμπαίκτη του. Στο 76’ πάλι ο Μπύρωσης, δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί δύσκολη ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα Κοντίνου, σε σουτ από πλάγια του Σπ. Τσαλίδη.
Τελικά, στο 87’ ο Σπ. Τσαλίδης, με ατομική ενέργεια και σουτ, έγραψε το 0-2 «σφραγίζοντας» τη νίκη της ομάδας του.
Καλή η διαιτησία του Πολυδωρόπουλου, (Βουδούρης και Μαραγκού).
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Κοντίνος, Κοτοπούλης, Κολάγκη (46’ Μπαρλογιάννης), Κ. Μπίκλης, Λιάπης, Παπάρας, Βανγκέλη, Πρίφτης, Παπανικολάου, Ζατσελάρι (90’ Κ.Ρώμας), Φιλίππου (80’ Π. Μπίκλης).
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Μπαχούμας, Ζαμπούρας, Μαντάς Καραμπιτιάνης, Σωτήρχος, Ζουβερέλης, Σπ. Τσαλίδης, Μίχας (69’ Πιτσιάβας), Μπύρωσης, Αθανασόπουλος, Μ. Τσαλίδης (88’ Κουτρώνας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money