Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 2-1

Κουράσθηκε να καταβάλλει τον πολύ αγωνιστικό Άρη Βούλας, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Ολυμπιακός στον Άγιο Στέφανο.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ (0-1) με τέρμα του Μπουλάρη στο 7’ ξαφνιάζοντας τους γηπεδούχους, που κατάφεραν να ισοφαρίσουν (1-1) στο 27’ με κτύπημα φάουλ του Τσουμάνη, παρά την προσπάθεια αμυντικών να διώξουν την μπάλλα, η οποία αναπήδησε πριν καταλήξει στα δίχτυα του νεαρού Κόμπου… Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ο Άρης Βούλας είχε καλή κατοχή και κυκλοφορία της μπάλλας, και κυνηγούσε το γκολ με αντεπιθέσεις, κρατώντας απόλυτη ισορροπία απέναντι στις προσπάθειες των γηπεδούχων.
Η εικόνα άλλαξε στο β’ ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός βελτιώθηκε, κράτησε την υπεροχή στις κινήσεις, και παρά τις ενέργειες των φιλοξενουμένων να αντιδράσουν, δημιούργησε σειρά πολύ καλών ευκαιριών για να σκοράρει. Χαρακτηριστικές ήταν οι χαμένες τελικές προσπάθειες των Αθανασόπουλου στο 52’, Σουσούνη στο 60’ και Τσέλια στο 65’. Σ’ αυτό το χρονικό σημείο (65’) απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπελαλής, γιατί έβρισε ή αντιμίλησε στον διαιτητή! Η απώλεια του παίκτη, κόστισε στον Άρη τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού η συνέχεια έδειξε ότι η ομάδα της Βούλας κατέρρευσε ψυχολογικά.
Το 2-1 έγινε στο 76’ με κοντινό πλασέ του Τσέλια, σε γύρισμα της μπάλλας από τον Αθανασόπουλο. Αργότερα (82’) ο Τσέλια «ζήτησε» πέναλτυ, όταν ντρίμπλαρε και τον τερματοφύλακα Κόμπο και ο τελευταίος τον ανέτρεψε, ενώ στο 85’ ο Τσουμάνης είχε δοκάρι, με απευθείας κτύπημα φάουλ.
Διαιτητές: Παπαδόπουλος, Μήταρης και Δουλγεράκης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χανδρινός, Μηλιώτης (89' Τσιουρής), Τσιούμας, Κολώνης, Μπερμπάντης, Ράλλης (57' Σταυρόπουλος), Τσέλια, Λέκκα (58' Φιλλής), Τσουμάνης, Αθανασόπουλος, Σουσούνης.
ΑΡΗΣ: Κόμπος, Θεμελίδης, Αντάρτης, Ροδίτης, Διακρούσης, Σιαπλαούρας, Βειζάι (80' Λ. Μαντακίδης), Μπουλάρη, Παπαγεωργίου (63' Μπελαλής), Παππάς, Π. Μαντακίδης (56' Διγενής).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money