Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 1-2

Ντέρμπυ με τα όλα της ήταν η συνάντηση Προφήτη Ηλία - Κρυονερίου 1-2, που κρίθηκε στο 87’ υπέρ των φιλοξενουμένων.
Στο α’ ημίχρονο την πρωτοβουλία στις κινήσεις είχε το Κρυονέρι αλλά στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι του Προφήτη Ηλία έπαιξαν πολύ καλά και αδικούνται από το αποτέλεσμα.
Μόλις στο 8’ ο Ρίζος εκμεταλλεύθηκε λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και άνοιξε το σκορ (0-1). Το ματς ήταν νευρικό με πολλά λάθη κι από τις δύο πλευρές, καθώς επικρατούσε δυνατός αέρας, κι όποια ομάδα τον είχε εναντίον της, κρατούσε καλύτερα την μπάλλα και πρόσεχε περισσότερο τις κινήσεις της.
Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και αφού είχαν ωραία προσπάθεια και σουτ του Κουλοχέρη που έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι του Κυρλέση, έφθασαν στην ισοφάριση (60’) με τέρμα του Φούκη (1-1). Στο 68’ ο διαιτητής μάλλον μπερδεύτηκε, όταν έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Χρυσικόπουλο αλλά δεν τον απέβαλε γιατί δεν είχε σημειώσει την πρώτη!
Τελικά, η εμπειρία του Ζερμπίνη και η προπονητική δεινότητα του Βαγγέλη Λαθουρά, που πέρασε ως αλλαγή στο 80’ τον κεντρικό αμυντικό Κόλμπερ στην επίθεση, είχαν αποτέλεσμα! Στο 87’ ο Ζερμπίνης κατάφερε από πλάγια θέση να πλασάρει τον Μηνά και να κάνει το 1-2, που έδωσε την νίκη στους φιλξενούμενους.
Μέτριοι οι διαιτητές Αντ. Βλάχος, (Κ. Ντόστης και Μπουτζουβής).
ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ: Μηνάς, Ζούρας, Καραμολέγκος, Λύγκος, Τούσα, Τοζάλλι, Γεωργίου, Καρναβίας (75’ Μαργέτης), Φούκη, Κουλοχέρης, Καζακέας.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Κυρλέσης, Καστρινός, Κολώτας (80’ Κόλμπερ - Ελούνα Αμπέλε), Χουζούρης, Κανταρέλλης, Χαλίλι, Χρυσικόπουλος, Ευθυμιάδης, Ρίζος (89’ Βλαχάκης), Ζερμπίνης, Νυχάς (76’ Μεχίλλη).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money