Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΑΜΥΝΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ 2-0
















Έγινε παιχνίδι πολύ καλό και καθαρό, καθώς οι αντίπαλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους… Τελικά, ο Σαρωνικός ανέδειξε την ανωτερότητά του με νίκη 2-0, από τέρματα που σημειώθηκαν στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα.
Η Άμυνα ήταν πολύ καλή μέχρι την «αντίπαλη» μεγάλη περιοχή! Ο Σαρωνικός είχε περισσότερες ευκαιρίες και κέρδισε πέναλτυ σε ανατροπή του Άκη Καραγιάννη, μόλις στο 7’ αλλά ο εξαιρετικός τερματοφύλακας της Άμυνας Χαρίσης, απέκρουσε την μπάλλα στην εκτέλεση του Ντίνου! Στο 35’ ο Ραφαηλίδης είχε σουτ εκτός περιοχής που έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι.
Η αντοχή της Άμυνας, που είχε κι αυτή αρκετές (καλές αλλά μη ολοκληρωμένες) προσπάθειες, εξαντλήθηκε στο 60’ όταν ο Κερμέζο κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Τα τέρματα διπλασίασε ο Χαρίτος στο 75’. Και τα δύο γκολ επιτεύχθηκαν με σουτ.
Διαιτητές: Νικολακάκος, (Κάλλης και Μπέκας).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Χ. Κετέογλου, Β. Καραγιάννης, Γκίνης, Ζουμπουρλής, Ι. Κετέογλου, Ντίνος (54’ Αλεξίου), Κερμέζο, Χαρίτος, Ραφαηλίδης (89’ Λ. Καραγιάννης), Χατζημιχαηλίδης (73’ Ναυπλιώτης).
ΑΜΥΝΑ: Χαρίσης, Τζέγια, Τσόκος, Ξαγοράρης, Θεοχαρίδης, Καραθεοδωρής (65’ Νικόπουλος), Καραβατάκης, Παπαδημητρίου, Καρυστινός (65’ Πουλιόπουλος), Λεμονής (82’ Δρόσος), Χερμάρη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money