Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 1-2

Με καλή εμφάνιση και σύμμαχο την τύχη, ο Κουβαράς πήρε πολύτιμη εκτός έδρας νίκη επί της Βουλιαγμένης με 2-1.
Στο α’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τέρμα του Κ. Μπίκλη στο 35’, από εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ (χέρι αμυντικού εντός περιοχής). Γενικά ο Κουβαράς ήταν ελαφρώς καλύτερος στο διάστημα αυτό και απώλεσε 2-3 καλές ευκαιρίες.
Η Βουλιαγμένη αντέδρασε με την έναρξη του β’ μέρους και κατάφερε να ισοφαρίσει (67’) με σέντρα-σουτ του Βίλε Μπάμπα στο «Γ» της εστίας του Κάπα. Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίσθηκε και μάλιστα αντικαταστάθηκε και ο τερματοφύλακας του Κουβαρά, λόγω τραυματισμού.
Όμως στο 82’ σε αντεπίθεση του Κουβαρά, οι κεντρικοί αμυντικοί της Βουλιαγμένης υπέπεσαν σε τραγικό λάθος ασυνεννοησίας. Παρενέβη ανάμεσά τους ο Γιάννης Πρίφτης, έκλεψε την μπάλλα και πλάσαρε, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.
Διαιτητές: Δουλγεράκης, (Β. Γαλάνης και Καρράς).
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Κατράνας, Κυριαζόπουλος, Μπακούρος (55’ Νανούρης), Τσιρλής, Ρακιπάι, Πάππα, Παπανικολάου (72’ Κόρδας), Στ. Λιόλιος, Μπάμπα, Κουλέπης, Πουράνης.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Κάπα (76’ Κ. Ρώμας), Σίνης (72’ Κοτοπούλης), Κολάγκη, Μπαρλογιάννης, Λιάπης, Παπάρας, Πρίφτης, Κ. Μπίκλης, Παπανικολάου, Ζατσελάρι, Φιλίππου (82’ Π. Μπίκλης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money