Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 0-3

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Θύελλα στο Λαύριο και επεβλήθη της Λαυρεωτικής με 3-0. Το πρώτο ημίχρονο ήταν αμφίρροπο, αν κι οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν ελαφρά υπεροχή. Στο β’ μέρος η Θύελλα παρουσιάσθηκε πολύ δυνατή και αποφασιστική, πέτυχε τρία τέρματα και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις για την δυναμικότητά της, απέναντι σε μια αξιόμαχη αντίπαλο, που δεν εγκατέλειψε το παιχνίδι. Η Λαυρεωτική πάλαιψε στο καλό 35λεπτο (46’-80’) της Θύελλας να αντιπαρατεθεί, είχε δοκάρι στο 0-1 και προσπάθησε να σταθεί ισάξια, αλλά η αντίπαλός της απέδειξε ότι ήταν μία κλάση καλύτερη.
Το σορ άνοιξε στο 55’ ο Τασσόπουλος, στο 57’ ο Μακρής είχε το δοκάρι των γηπεδούχων και στο 59’ ο δραστήριος Μουτζακάς έγραψε το 0-2. Πάλι ο Μουτζακάς έδρασε στο 80’ και πέτυχε το 0-3, κλείνοντας το σκορ.
Καλή η διαιτησία του Βακκά, (Ρούντος και Σπ. Λιάπης).
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Χουσεΐν, Δρογγίτης (81' Κωσταντινίδης), Παπαγεωργίου, Παπακωνσταντίνου, Πάνου, Μακρής, Τζώρας (82' Ιατρού), Δ. Μιχαηλίδης, Παπαδόπουλος, Γκαβέρας (67' Χασιώτης).
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Οικονόμου, Πετράι (55' Νικολέας, 85' Καλογραιάκης), Σοτάι, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Τσέλιος, Μουτζακάς, Κατσούγκρης, Λάμπρου (69' Προδρόμου).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money